180 Days of Math for First Grade Day 63 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for First Grade Answers Key Day 63 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for First Grade Answers Key Day 63

Directions Solve each problem.

Question 1.
Circle the smaller number.
23 28
Answer:
180-Days-of-Math-for-First-Grade-Day-63-Answers-Key-1(1)
Explanation:
The given numbers are 23, 28. The smallest number is 23 when we compared with the 28. So, draw a circle for the number 23.

Question 2.
180 Days of Math for First Grade Day 63 Answers Key 1
Answer:
180-Days-of-Math-for-First-Grade-Day-63-Answers-Key-1
Explanation:
Perform addition operation on above two given numbers. Add 3 with 6 the sum is equal to 9.

Question 3.
10 – 0 = 180 Days of Math for First Grade Day 63 Answers Key 2
Answer:
10 – 0 = 180-Days-of-Math-for-First-Grade-Day-63-Answers-Key-2
Explanation:
Perform subtraction operation on above two given numbers. Subtract 0 from 10 the difference is equal to 10.

Question 4.
Write the missing number.
1 + 180 Days of Math for First Grade Day 63 Answers Key 3 = 9
Answer:
1 + 180-Days-of-Math-for-First-Grade-Day-63-Answers-Key-3 = 9
Explanation:
To get the sum 9 we need to perform addition operation. If we add 1 with 8 then the sum is equal to 9. The missing number is 8.

Question 5.
Will the brick stack?
Circle: yes no
180 Days of Math for First Grade Day 63 Answers Key 4
Answer:
180-Days-of-Math-for-First-Grade-Day-63-Answers-Key-3(1)
Yes, the above brick will stack. So, draw a circle for yes.

Question 6.
Record the line length.
180 Days of Math for First Grade Day 63 Answers Key 5
________ blocks
Answer:
The line length is 3 blocks.
Explanation:
In the above image we can observe blocks above the dark line. There are three blocks above the dark line. So, the line length is recorded as 3 blocks.

Question 7.
Count the tally marks. Write the numeral.
180 Days of Math for First Grade Day 63 Answers Key 6
________
Answer:
The numeral is 46.
Explanation:
In the above image we can observe tally marks. There are 26 marks in first row and 20 marks in second row. Add first and second row marks. Add 26 marks with 20 marks the sum is equal to 46 marks. So, the numeral is 46.

Question 8.
Daniel received 5 presents for his birthday. His grandma gave him 2 more. How many presents did Daniel receive altogether?
______________
Answer:
Daniel received 5 presents for his birthday. His grandma gave him 2 more presents.
Perform addition operation. Add 5 presents with 2 presents the sum is equal to 7 presents.
5 + 2 = 7
Daniel received 7 presents altogether.

Leave a Comment

Scroll to Top