By accessing our 180 Days of Math for First Grade Answers Key Day 146 regularly, students can get better problem-solving skills.
180 Days of Math for First Grade Answers Key Day 146
Directions: Solve each problem.
Question 1.
Write the number word for 58.
Answer:
Fifty Eight = 58
Explanation:
the number word for 58 is Fifty Eight
Question 2.
7 + 6 =
Answer:
7 + 6 = 13
Explanation:
The sum of 7 and 6 is 13
Question 3.
Answer:
Explanation:
The difference of 16 and 7 is 9
Question 4.
Write the missing sign.
12 5 = 7
Answer:
1 2 – 5 = 7
Explanation:
the difference of 12 and 5 is 7.
Question 5.
Draw toothpaste on top of the toothbrush.
Answer:
Explanation:
The tooth paste is applied on the brazils of a tooth brush
Question 6.
Write the time.
half past ___________
Answer:
half past 1:00
Explanation:
The short hand shows the hours
and the long hand shows the minutes.
Question 7.
Children in Class
Boys |
Girls |
7 | 10 |
How many more boys are needed to equal the number of girls?
Answer:
3
Explanation:
number of girls = 10
number of boys = 7
10 – 7 = 3
so, we have to add 3 more boys to equal with the girls.
Question 8.
There are 20 questions on a test. Mark missed 3 questions. How many questions did Mark get correct?
Answer:
17 questionsÂ were correct.
Explanation:
There are 20 questions on a test. Mark missed 3 questions.
20 – 3 = 17
17 that Mark get correct