By accessing our **180 Days of Math for Fifth Grade Answers Key Day 6 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Fifth Grade Answers Key Day 6

**Directions Solve each problem.**

Question 1.

Answer: 32 – 6 = 26

The difference between 32 and 6 is 26.

Question 2.

4 × 9 = ___

Answer: 36

By performing the multiplication operation for the two given numbers we can find the product of 4 and 9 is 36.

Question 3.

Answer: 9

By performing the division operation for the two given numbers we can find the quotient of 63 and 7 i.e, 9.

Question 4.

Write the smallest numeral possible using the digits 9, 3, and 6.

_____________

Answer: The smallest numeral possible using the digits 9, 3, and 6 is 369

Question 5.

Write \(\frac{25}{100}\) as a decimal. ______

Answer: 0.25

Question 6.

(1 × 3) + 5 = ___

Answer: 3 + 5 = 8

Question 7.

81 ÷ = 9

Answer: 81 ÷ 9 = 9

Question 8.

How many seconds are in 2 minutes?

_____________

Answer: There are 120 seconds in 2 minutes (1 minute = 60 seconds)

Question 9.

What is the area of the shape?

_______________

Answer:

Given,

Length = 10 cm,

Breadth = 5 cm,

Area of rectangle = l x b

= 10 x 5

= 50 sq. cm.

Question 10.

Which ice cream is the most popular?

________________

Answer: Chocolate ice cream is the most popular one.

Question 11.

Two red and two blue blocks are placed into a bag. You take one of the blocks out of the bag. What is the probability the block is red?

Answer: 2/4

Question 12.

Complete the subtraction table.

– | 45 | 53 | 62 | 74 | 86 | 91 |

9 | ||||||

19 | ||||||

29 | ||||||

39 |

Answer:

– | 45 | 53 | 62 | 74 | 86 | 91 |

9 | 36 | 44 | 53 | 65 | 77 | 82 |

19 | 26 | 34 | 43 | 55 | 67 | 72 |

29 | 16 | 24 | 33 | 45 | 57 | 62 |

39 | 6 | 14 | 23 | 35 | 47 | 52 |