180 Days of Math for Fifth Grade Day 114 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Fifth Grade Answers Key Day 114 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Fifth Grade Answers Key Day 114

Directions: Solve each problem.

Question 1.
Subtract 47 from 92.
Answer:
45

Explanation:
Subtraction of 92 and 47

Question 2.
71 • 3 = __________
Answer:
213

Explanation:
Multiplication of 71 and 3

Question 3.
180 Days of Math for Fifth Grade Day 114 Answers Key 1
Answer:
122.6

Explanation:
Division of 613 and 5

Question 4.
What number is 1,000 more than 56,792?
Answer:
57,792

Explanation:
56,792 + 1000 = 57,792

Addition of 56792 and 1000

Question 5.
25% of $48 is __________
Answer:
12

Explanation:
48 × (25 ÷ 100)

= 48 × 0.25

= 12

Question 6.
36 ÷ 9 + 14 ÷ 2 = _____________
Answer:
11

Explanation:
36 ÷ 9 + 14 ÷ 2 =

36 ÷ 9 = 4

14 ÷ 2 = 7

4 + 7 = 11

Question 7.
180 Days of Math for Fifth Grade Day 114 Answers Key 2 – 38 = 43
Answer:

Question 8.
________ m = 6 km
Answer:
6000

Explanation:
1 km = 1000 m

6 Km = 1000 × 6

= 6000 m

Question 9.
Are there any perpendicular lines in the letter E?
Answer:
Yes

Explanation:
Yes, there are 4 perpendicular lines in the letter E.

Question 10.
What was the combined rainfall for April and May?
180 Days of Math for Fifth Grade Day 114 Answers Key 3
Answer:

Explanation:
Rainfall in April = 35

Rainfall in May = 25

Combined rainfall in April and May = 35 + 25

= 60

Addition of 35 and 25

Question 11.
The numbers 1 through 10 are written on individual cards and placed in a bag. If you reach into the bag and grab one card, what is the probability that it will be an even number?
Answer:
(5/10) = (1/2)

Question 12.
Tim wanted to buy a shirt and a pair of shorts.
180 Days of Math for Fifth Grade Day 114 Answers Key 4
Circle the amount of money that Tim would need to buy both:
eight $1 bills
three $5 bills
ten $1 bills
two $10 bills
Answer:
Two $10 bills.

Leave a Comment

Scroll to Top