McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers

All the solutions provided in McGraw Hill Math Grade 5 Answer Key PDF Chapter 2 Lesson 10 Multiply by Two-Digit Numbers will give you a clear idea of the concepts.

McGraw-Hill My Math Grade 5 Answer Key Chapter 2 Lesson 10 Multiply by Two-Digit Numbers

Example 1
Domestic cats can run up to 44 feet per second on land. At this rate, how many feet could a cat run in 12 seconds?
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 1

Find 44 × 12.
Estimate 44 × 10 = ____

McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 2
So, a domestic cat can run ___ feet in 12 seconds.
Check Compare to the estimate. ____ ≈ _____
Answer:
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-2

Helpful Hint
By estimating first, you can determine if your answer is reasonable.

Example 2
Find 165 × 31
Estimate 200 × 30 = ____
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 3
So, 165 × 31 = ____
Check Compare to the estimate ____ ≈ ____
Answer:
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-3
165 × 31 = 5115

Talk Math
Describe how addition is used when you multiply by two digit numbers.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 4

Guided Practice

Question 1.
Multiply 32 × 13.
Estimate 30 × 10 = _____
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 5
So, 32 × 13 = ____
Check for Reasonableness
_____ ≈ ____
Answer:
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-5
32 × 13 = 416
Estimate 30 × 10 = 300
416 > 300

Independent Practice

Estimate. Then multiply. Use your estimate to check your answer.

Question 2.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 6
Answer:
1224

Explanation:
Given multiplicand is 102 and the multiplier is 12.  
By multiplying both multiplicand 102 and multiplier 12, we get the value as 1224.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-7

Question 3.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 7
Answer:
1122

Explanation:
Given multiplicand is 102 and the multiplier is 56.  
By multiplying both multiplicand 106 and multiplier 56, we get the value as 1122.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers- 8

Question 4.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 8
Answer:
504

Explanation:
Given multiplicand is 24 and the multiplier is 21.  
By multiplying both multiplicand 24 and multiplier 21, we get the value as 504.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-9

Question 5.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 9
Answer:
1326

Explanation:
Given multiplicand is 39 and the multiplier is 34.  
By multiplying both multiplicand 39 and multiplier 34, we get the value as 1326.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-10

Question 6.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 10
Answer:
702

Explanation:
Given multiplicand is 13 and the multiplier is 54.  
By multiplying both multiplicand 13 and multiplier 54, we get the value as 702.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-11

Question 7.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 11
Answer:
4182

Explanation:
Given multiplicand is 51 and the multiplier is 82.  
By multiplying both multiplicand 51 and multiplier 82, we get the value as 4182.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-12

Question 8.
21 × 42 = ____
Answer:
882

Explanation:
Given multiplicand is 21 and the multiplier is 42.  
By multiplying both multiplicand 21 and multiplier 42, we get the value as 882.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-13

Question 9.
69 × 14 = ____
Answer:
996

Explanation:
Given multiplicand is 69 and the multiplier is 14.  
By multiplying both multiplicand 69 and multiplier 14, we get the value as 996.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-14

Question 10.
83 × 367 = ____
Answer:
30461

Explanation:
Given multiplicand is 83 and the multiplier is 367.  
By multiplying both multiplicand 83 and multiplier 367, we get the value as 30461.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-15

Problem Solving

Question 14.
Marshall’s mother buys 2 boxes of granola bars each week. Each box contains 8 granola bars. If she continues buying 2 boxes each week, how many granola bars will she buy in a year (1 year = 52 weeks)?
Answer:
832 granola bars.

Explanation:
If Marshall’s mother continues to buy two boxes each week Marshall’s mother will have 832.

Question 15.
Mathematical PRACTICE 5 Use Math Tools A delivery truck travels 278 miles each day. How far does it travel in 25 days?
Answer:
6950

Explanation:
Given,
Speed = 278 miles
Time = 25 days
Distance = Speed × time
= 278 × 25
= 6950

Question 16.
A cow can eat 25 pounds of hay a day. At that rate, how many pounds of hay can a cow eat in 31 days?
Answer:
775 pounds

Explanation:
The cow eats 25 pounds of hay a day.
Can a cow eat in 31 days?
25 × 31 = 775
So the cow eats 775 pounds of hay in 31 days.

Hot Problems

Question 17.
Mathematical PRACTICE 2 Use Number Sense Find 235 × 124. Use the same strategy that you used for multiplying by a two-digit number except include multiplying by the hundreds place.
Answer:
29140

Explanation:
235 × 124 = 29140

Question 18.
? Building on the Essential Question How do you multiply by two-digit numbers?
Answer:

McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 My Homework Answer Key

Practice

Estimate. Then multiply. Use your estimate to check your answer.

Question 1.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 12
Answer:
285

Explanation:
Given multiplicand is 19 and the multiplier is 15.  
By multiplying both multiplicand 19 and multiplier 15, we get the value as 285.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-12

Question 2.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 13
Answer:
2795

Explanation:
Given multiplicand is 43 and the multiplier is 65  
By multiplying both multiplicand 43 and multiplier 65, we get the value as 2795.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-13

Question 3.
470 × 56 = ____
Answer:
26320

Explanation:
Given multiplicand is 470 and the multiplier is 56  
By multiplying both multiplicand 470 and multiplier 56, we get the value as 26320.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-14

Problem Solving

Question 4.
Ms. Jenkins was arranging chairs for a school awards assembly. Each row contained 15 chairs. If there were 21 rows, how many chairs had to be arranged?
Answer:
315 chairs had to be arranged.

Explanation:
Jenkins was arranging chairs for a school awards assembly
No of chairs in each row = 15
Then multiply the number of chairs in 21 rows
15 × 21 = 315

Question 5.
Leon earns $14 an hour. How much does he earn in 4 weeks if he works 12 hours each week?
Answer:
$672

Explanation:
He worked a total of 12 × 4 = 48
Then multiply that by 14 × 28 =672
$672

Question 6.
Mathematical PRACTICE 5 Use Math Tools Without actually calculating, how much greater is the product of 98 × 50 than the product of 97 × 50?
Answer:
(98 – 97) × 50 = 1 × 50 = 50
98 × 50 is greater than 97 × 50 by 50.

Question 7.
The table shows Katrina’s prices for dog walking. If she walks 5 medium-sized dogs and 8 large-sized dogs for 12 weeks, how much will she earn?
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 14
Answer:
$2064

Explanation:
(5 × 12 + 8 × 14)  × 12
(60 + 112) × 12
172 × 12
$2064
The buckets indicate the money earned each week.

Test Practice

Question 8.
Each day there are 12 tours at the glass factory. Twenty-eight people can go on a tour. How many people can tour the glass factory each day?
A. 236 people
B. 280 people
C. 336 people
D. 436 people
Answer:
336 people

Explanation:
Each day there are 12 tours at the glass factory, and on each tour 28 people can assist, in order to know how many people can tour the glass factory
12 × 28 = X
336 = X

Fluency Practice Mathematical practice 6

Multiply

Question 1.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 15
Answer:
102

Explanation:
Given multiplicand is 17 and the multiplier is 6.  
By multiplying both multiplicand 17 and multiplier 6, we get the value as 102.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-16

Question 2.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 16
Answer:
168

Explanation:
Given multiplicand is 24 and the multiplier is 7.  
By multiplying both multiplicand 24 and multiplier 7, we get the value as 168.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-17

Question 3.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 17
Answer:
93

Explanation:
Given multiplicand is 31 and the multiplier is 3.  
By multiplying both multiplicand 31 and multiplier 3, we get the value as 93.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-18

Question 4.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 18
Answer:
136

Explanation:
Given multiplicand is 68 and the multiplier is 2.  
By multiplying both multiplicand 68 and multiplier 2, we get the value as 136.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-19

Question 5.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 19
Answer:
328

Explanation:
Given multiplicand is 41 and the multiplier is 8.  
By multiplying both multiplicand 41 and multiplier 8, we get the value as 328.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-20

Question 6.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 20
Answer:
460

Explanation:
Given multiplicand is 95 and the multiplier is 5.  
By multiplying both multiplicand 95 and multiplier 5, we get the value as 460.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-21

Question 7.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 21
Answer:
76

Explanation:
Given multiplicand is 19 and the multiplier is 4.  
By multiplying both multiplicand 19 and multiplier 4, we get the value as 76.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-22

Question 8.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 22
Answer:
469

Explanation:
Given multiplicand is 67 and the multiplier is 7.  
By multiplying both multiplicand 67 and multiplier 7, we get the value as 469.

Question 9.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 23
Answer:
128

Explanation:
Given multiplicand is 32 and the multiplier is 4.  
By multiplying both multiplicand 32 and multiplier 4, we get the value as 128.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-24

Question 10.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 24
Answer:
540

Explanation:
Given multiplicand is 90 and the multiplier is 6.
By multiplying both multiplicand 90 and multiplier 6, we get the value as 540.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-25

Question 11.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 25
Answer:
166

Explanation:
Given multiplicand is 83 and the multiplier is 2.  
By multiplying both multiplicand 83 and multiplier 2, we get the value as 166.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-26

Question 12.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 26
Answer:
310

Explanation:
Given multiplicand is 62 and the multiplier is 5.  
By multiplying both multiplicand 62 and multiplier 5, we get the value as 310.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-27

Question 13.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 27
Answer:
162

Explanation:
Given multiplicand is 18 and the multiplier is 9.  
By multiplying both multiplicand 18 and multiplier 9, we get the value as 162.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-28

Question 14.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 28
Answer:
190

Explanation:
Given multiplicand is 38 and the multiplier is 5.  
By multiplying both multiplicand 38 and multiplier 5, we get the value as 190.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-29

Question 15.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 29
Answer:
156

Explanation:
Given multiplicand is 26 and the multiplier is 6.  
By multiplying both multiplicand 26 and multiplier 6, we get the value as 156.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-30

Question 16.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 30
Answer:
592

Explanation:
Given multiplicand is 74 and the multiplier is 8.  
By multiplying both multiplicand 74 and multiplier 8, we get the value as 592.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-31

Question 17.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 31
Answer:
435

Explanation:
Given multiplicand is 87 and the multiplier is 5.  
By multiplying both multiplicand 87 and multiplier 5, we get the value as 435.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-32

Question 18.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 32
Answer:
371

Explanation:
Given multiplicand is 53 and the multiplier is 7.  
By multiplying both multiplicand 53 and multiplier 7, we get the value as 371.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-33

Question 19.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 33
Answer:
147

Explanation:
Given multiplicand is 49 and the multiplier is 3.  
By multiplying both multiplicand 49 and multiplier 3, we get the value as 147.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-34

Question 20.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 34
Answer:
284

Explanation:
Given multiplicand is 71 and the multiplier is 4.  
By multiplying both multiplicand 71 and multiplier 4, we get the value as 284.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-35

Fluency Practice

Multiply.

Question 1.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 35
Answer:
253

Explanation:
Given multiplicand is 11 and the multiplier is 23.  
By multiplying both multiplicand 11 and multiplier 23, we get the value as 253.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-36

Question 2.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 36
Answer:
2214

Explanation:
Given multiplicand is 54 and the multiplier is 41.
By multiplying both multiplicand 54 and multiplier 41, we get the value as 2214.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-37

Question 3.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 37
Answer:
1140

Explanation:
Given multiplicand is 76 and the multiplier is 15.  
By multiplying both multiplicand 76 and multiplier 15, we get the value as 1140.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-38

Question 4.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 38
Answer:
2240

Explanation:
Given multiplicand is 35 and the multiplier is 64.  
By multiplying both multiplicand 2240 and multiplier 64, we get the value as 2240.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-39

Question 5.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 39
Answer:
270

Explanation:
Given multiplicand is 27 and the multiplier is 10.
By multiplying both multiplicand 21 and multiplier 3, we get the value as 63.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-40

Question 6.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 40
Answer:
2937

Explanation:
Given multiplicand is 89 and the multiplier is 33.  
By multiplying both multiplicand 89 and multiplier 33, we get the value as 2937.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-41

Question 7.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 41
Answer:
1968

Explanation:
Given multiplicand is 41 and the multiplier is 48.  
By multiplying both multiplicand 41 and multiplier 48, we get the value as 1968.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-42

Question 8.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 42
Answer:
1196

Explanation:
Given multiplicand is 92 and the multiplier is 13  
By multiplying both multiplicand 92 and multiplier 13, we get the value as 1196.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-43

Question 9.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 43
Answer:
1575

Explanation:
Given multiplicand is 63 and the multiplier is 25.  
By multiplying both multiplicand 63 and multiplier 25, we get the value as 1575.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-44

Question 10.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 44
Answer:
2613

Explanation:
Given multiplicand is 39 and the multiplier is 67.  
By multiplying both multiplicand 39 and multiplier 67, we get the value as 2613.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-45

Question 11.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 45
Answer:
3560

Explanation:
Given multiplicand is 89 and the multiplier is 40.  
By multiplying both multiplicand 89 and multiplier 40, we get the value as 3560.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-46

Question 12.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 46
Answer:
1596

Explanation:
Given multiplicand is 19 and the multiplier is 84.  
By multiplying both multiplicand 19 and multiplier 84, we get the value as 1596.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-47

Question 13.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 47
Answer:
2834

Explanation:
Given multiplicand is 218 and the multiplier is 13.  
By multiplying both multiplicand 218 and multiplier 13, we get the value as 2834.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-48

Question 14.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 48
Answer:
3848

Explanation:
Given multiplicand is 104 and the multiplier is 37.  
By multiplying both multiplicand 104 and multiplier 37, we get the value as 3848.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-49

Question 15.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 49
Answer:
23946

Explanation:
Given multiplicand is 921 and the multiplier is 26.  
By multiplying both multiplicand 921 and multiplier 26, we get the value as 23946.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-50

Question 16.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 50
Answer:
28080

Explanation:
Given multiplicand is 585 and the multiplier is 48.  
By multiplying both multiplicand 585 and multiplier 48, we get the value as 28080.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-51

Question 17.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 51
Answer:
40260

Explanation:
Given multiplicand is 732 and the multiplier is 55.  
By multiplying both multiplicand 732 and multiplier 55, we get the value as 40260.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-52

Question 18.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 52
Answer:
26623

Explanation:
Given multiplicand is 337 and the multiplier is 79.  
By multiplying both multiplicand 337 and multiplier 79, we get the value as 26623.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-53

Question 19.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 53
Answer:
30080

Explanation:
Given multiplicand is 376 and the multiplier is 80.  
By multiplying both multiplicand 376 and multiplier 80, we get the value as 30080.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-54

Question 20.
McGraw Hill My Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 10 Answer Key Multiply by Two-Digit Numbers 54
Answer:
12460

Explanation:
Given multiplicand is 890 and the multiplier is 14.  
By multiplying both multiplicand 890 and multiplier 14, we get the value as 12460.
McGraw-Hill-My-Math-Grade-5-Chapter-2-Lesson-10-Answer-Key-Multiply-by-Two-Digit-Numbers-55

Leave a Comment

Scroll to Top