Eureka Math Grade 4 Module 6 Lesson 1 Answer Key

Engage NY Eureka Math 4th Grade Module 6 Lesson 1 Answer Key

Eureka Math Grade 4 Module 6 Lesson 1 Sprint Answer Key

A
Divide by 10
Engage NY Math 4th Grade Module 6 Lesson 1 Sprint Answer Key 1

Answer:
20/10 = 2, 30/10 = 3, 40/10 = 4, 80/10 = 8, 50/10 = 5, 90/10 = 9, 70/10 =7, 60/10 = 6, 10/10 = 1,100/10 =10, 20/10 = 2,120/10 = 12, 50/10 =5, 150/10 = 15, 80/10 = 8, 180/10 =18, 280/10 =28, 380/10 =38, 680/10 = 68, 640/10 = 64, 870/10 = 87, 430/10 = 43, 50/10 =5, 850/10 = 85, 1850/10 = 185, 70/10 =7, 270/10 = 27, 4270/10 =427, 90/10 = 9, 590/10 = 59, 7590/10 = 759, 120/10 = 12, 1200/10 = 120, 2000/10 = 200, 240/10 = 24, 2400/10 = 240, 4000/10 = 400, 690/10 = 69, 9000/10 = 900, 940/10 = 94, 5280/10 = 528, 6700/10 = 670, 7000/10 = 700.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide the numbers by 10.
20/10 = 2, 30/10 = 3, 40/10 = 4, 80/10 = 8, 50/10 = 5, 90/10 = 9, 70/10 =7, 60/10 = 6, 10/10 = 1,100/10 =10, 20/10 = 2,120/10 = 12, 50/10 =5, 150/10 = 15, 80/10 = 8, 180/10 =18, 280/10 =28, 380/10 =38, 680/10 = 68, 640/10 = 64, 870/10 = 87, 430/10 = 43, 50/10 =5, 850/10 = 85, 1850/10 = 185, 70/10 =7, 270/10 = 27, 4270/10 =427, 90/10 = 9, 590/10 = 59, 7590/10 = 759, 120/10 = 12, 1200/10 = 120, 2000/10 = 200, 240/10 = 24, 2400/10 = 240, 4000/10 = 400, 690/10 = 69, 9000/10 = 900, 940/10 = 94, 5280/10 = 528, 6700/10 = 670, 7000/10 = 700.
Eureka-Math-Grade-4-Module-6-Lesson-1-Answer Key-1

Question 1.
20 ÷ 10 = 2

Answer:
20/10 = 2.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
20 / 10 = 2.
zero gets canceled on both sides.
20/10 = 2.

Question 2.
30 ÷ 10 = 3

Answer:
30/10 = 3.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
30 / 10 = 3.
zero gets canceled on both sides.
30/10 = 3.

Question 3.
40 ÷ 10 = 4

Answer:
40/10 = 4.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
40 / 10 = 4.
zero gets canceled on both sides.
40/10 = 4.

Question 4.
80 ÷ 10 = 8

Answer:
80/10 = 8.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
80 / 10 = 8.
zero gets canceled on both sides.
80/10 = 8.

Question 5.
50 ÷ 10 = 5

Answer:
50/10 = 5.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
50 / 10 = 5.
zero gets canceled on both sides.
50/10 = 5.

Question 6.
90 ÷ 10 = 9

Answer:
90/10 = 9.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
90 / 10 = 9.
zero gets canceled on both sides.
90/10 = 9.

Question 7.
70 ÷ 10 = 7.

Answer:
70/10 = 7.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
70 / 10 = 7.
zero gets canceled on both sides.
70/10 = 7.

Question 8.
60 ÷ 10 = 6

Answer:
60/10 = 6.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
60 / 10 = 6.
zero gets canceled on both sides.
60/10 = 6.

Question 9.
10 ÷ 10 = 1

Answer:
10/10 = 1.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
10 / 10 = 1.
zero gets canceled on both sides.
10/10 = 1.

Question 10.
100 ÷ 10 = 10

Answer:
100/10 = 10.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
100 / 10 = 10.
zero gets canceled on both sides.
100/10 = 10.

Question 11.
20 ÷ 10 = 2

Answer:
20/10 = 2.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
20 / 10 = 2.
zero gets canceled on both sides.
20/10 = 2.

Question 12.
120 ÷ 10 = 12

Answer:
120/10 = 12.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
120 / 10 = 12.
zero gets canceled on both sides.
120/10 = 12.

Question 13.
50 ÷ 10 = 5

Answer:
50/10 = 5.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
50 / 10 = 5.
zero gets canceled on both sides.
50/10 = 5.

Question 14.
150 ÷ 10 = 15

Answer:
150/10 = 15.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
150 / 10 = 15.
zero gets canceled on both sides.
150/10 = 15.

Question 15.
80 ÷ 10 = 8

Answer:
80/10 = 8.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
80 / 10 = 8.
zero gets canceled on both sides.
80/10 = 8.

Question 16.
180 ÷ 10 = 18

Answer:
180/10 = 18.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
180 / 10 = 18.
zero gets canceled on both sides.
180/10 = 18.

Question 17.
280 ÷ 10 = 28

Answer:
280/10 = 28.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
280 / 10 = 28.
zero gets canceled on both sides.
280/10 = 28.

Question 18.
380 ÷ 10 = 38

Answer:
380/10 = 38.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
380 / 10 = 38.
zero gets canceled on both sides.
380/10 = 38.

Question 19.
680 ÷ 10 = 68

Answer:
680/10 = 68.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
680 / 10 = 68.
zero gets canceled on both sides.
680/10 = 68.

Question 20.
640 ÷ 10 = 64

Answer:
640/10 = 64.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
640 / 10 = 64.
zero gets canceled on both sides.
640/10 = 64.

Question 21.
870 ÷ 10 = 87

Answer:
870/10 = 87.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
870 / 10 = 87.
zero gets canceled on both sides.
870/10 = 87.

Question 22.
430 ÷ 10 = 43

Answer:
430/10 = 43.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
430 / 10 = 43.
zero gets canceled on both sides.
430/10 = 43.

Question 23.
50 ÷ 10 = 5.

Answer:
50/10 = 5.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
50 / 10 = 5.
zero gets canceled on both sides.
50/10 = 5.

Question 24.
850 ÷ 10 = 85

Answer:
850/10 = 85.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
850 / 10 = 85.
zero gets canceled on both sides.
850/10 = 85.

Question 25.
1,850 ÷ 10 = 185

Answer:
1850/10 = 185.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
1850 / 10 = 185.
zero gets canceled on both sides.
1850/10 = 185.

Question 26.
70 ÷ 10 = 7

Answer:
70/10 = 7.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
70 / 10 = 7.
zero gets canceled on both sides.
70/10 = 7.

Question 27.
270 ÷ 10 = 27

Answer:
270/10 = 27.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
270 / 10 = 27.
zero gets canceled on both sides.
270/10 = 27.

Question 28.
4,270 ÷ 10 = 427

Answer:
4270/10 = 427.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
4270 / 10 = 427.
zero gets canceled on both sides.
4270/10 = 427.

Question 29.
90 ÷ 10 = 9

Answer:
90/10 = 9.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
90 / 10 = 9.
zero gets canceled on both sides.
90/10 = 9.

Question 30.
590 ÷ 10 = 59

Answer:
590/10 = 59.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
590 / 10 = 59.
zero gets canceled on both sides.
590/10 = 59.

Question 31.
7,590 ÷ 10 = 759

Answer:
7590/10 = 759.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
7590 / 10 = 759.
zero gets canceled on both sides.
7590/10 = 759.

Question 32.
120 ÷ 10 = 12

Answer:
120/10 = 12.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
120 / 10 = 12.
zero gets canceled on both sides.
120/10 = 12.

Question 33.
1,200 ÷ 10 = 120

Answer:
1200/10 = 120.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
1200 / 10 = 120.
zero gets canceled on both sides.
1200/10 = 120.

Question 34.
2,000 ÷ 10 = 200

Answer:
2000/10 = 200.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
2000 / 10 = 200.
zero gets canceled on both sides.
2000/10 = 200.

Question 35.
240 ÷ 10 = 24

Answer:
240/10 = 24.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
240 / 10 = 24.
zero gets canceled on both sides.
240/10 = 24.

Question 36.
2,400 ÷ 10 = 240

Answer:
2400/10 = 240.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
2400 / 10 = 240.
zero gets canceled on both sides.
2400/10 = 240.

Question 37.
4,000 ÷ 10 = 400

Answer:
4000/10 = 400.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
4000 / 10 = 400.
zero gets canceled on both sides.
4000/10 = 400.

Question 38.
690 ÷ 10 = 69

Answer:
690/10 = 69.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
690 / 10 = 69.
zero gets canceled on both sides.
690/10 = 69.

Question 39.
6,900 ÷ 10 = 690

Answer:
6900/10 = 690.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
6900 / 10 = 690.
zero gets canceled on both sides.
6900/10 = 690.

Question 40.
9,000 ÷ 10 = 900

Answer:
9000/10 = 900.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
9000 / 10 = 900.
zero gets canceled on both sides.
9000/10 = 900.

Question 41.
940 ÷ 10 = 94

Answer:
940/10 = 94.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
940 / 10 = 94.
zero gets canceled on both sides.
940/10 = 94.

Question 42.
5,280 ÷ 10 = 528

Answer:
5280/10 = 528.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
5280 / 10 = 528.
zero gets canceled on both sides.
5280/10 = 528.

Question 43.
6,700 ÷ 10 = 670

Answer:
6700/10 = 670.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
6700 / 10 = 670.
zero gets canceled on both sides.
6700/10 = 670.

Question 44.
7,000 ÷ 10 =

Answer:
7000/10 = 700.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
7000 / 10 = 700.
zero gets canceled on both sides.
7000/10 = 700.

Divide by 10
Engage NY Math 4th Grade Module 6 Lesson 1 Sprint Answer Key 2

Answer:
10/10 = 1, 20/10 = 2, 30/10 = 3, 70/10 = 7, 40/10 = 4, 80/10 = 8, 60/10 = 6, 50/10 = 5, 90/10 = 9, 100/10 = 10, 30/10 = 3, 130/10 = 13, 60/10 = 6, 160/10 = 16, 90/10 = 9, 190/10 = 19, 290/10 = 29, 390/10 = 39, 690/10 = 69, 650/10 = 65, 860/10 = 86, 420/10 = 42, 40/10 = 4, 840/10 = 84, 1840/10 = 184, 80/10 = 8, 280/10 = 28, 4280/10 = 428, 60/10 = 6, 560/10 = 56, 7560/10 = 756, 130/10 = 13, 1300/10 = 130, 3000/10 = 300, 250/10 = 25, 2500/10 = 25, 5000/10 = 500, 740/10 = 74, 7400/10 = 740, 4000/10 = 400, 910/10 = 91, 5820/10 = 582, 7600/10 = 760, 6000/10 = 600.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide the number by 10.
10/10 = 1, 20/10 = 2, 30/10 = 3, 70/10 = 7, 40/10 = 4, 80/10 = 8, 60/10 = 6, 50/10 = 5, 90/10 = 9, 100/10 = 10, 30/10 = 3, 130/10 = 13, 60/10 = 6, 160/10 = 16, 90/10 = 9, 190/10 = 19, 290/10 = 29, 390/10 = 39, 690/10 = 69, 650/10 = 65, 860/10 = 86, 420/10 = 42, 40/10 = 4, 840/10 = 84, 1840/10 = 184, 80/10 = 8, 280/10 = 28, 4280/10 = 428, 60/10 = 6, 560/10 = 56, 7560/10 = 756, 130/10 = 13, 1300/10 = 130, 3000/10 = 300, 250/10 = 25, 2500/10 = 25, 5000/10 = 500, 740/10 = 74, 7400/10 = 740, 4000/10 = 400, 910/10 = 91, 5820/10 = 582, 7600/10 = 760, 6000/10 = 600.
Eureka-Math-Grade-4-Module-6-Lesson-1-Answer Key-2

Question 1.
10 ÷ 10 = 1

Answer:
10/10 = 1.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
10 / 10 = 1.
zero gets canceled on both sides.
10/10 = 1.

Question 2.
20 ÷ 10 = 2

Answer:
20/10 = 2.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
20 / 10 = 2.
zero gets canceled on both sides.
20/10 = 2.

Question 3.
30 ÷ 10 = 3

Answer:
30/10 = 3.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
30 / 10 = 3.
zero gets canceled on both sides.
30/10 = 3.

Question 4.
70 ÷ 10 = 7

Answer:
70/10 = 7.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
70 / 10 = 7.
zero gets canceled on both sides.
70/10 = 7.

Question 5.
40 ÷ 10 = 4

Answer:
40/10 = 4.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
40 / 10 = 4.
zero gets canceled on both sides.
40/10 = 4.

Question 6.
80 ÷ 10 = 8

Answer:
80/10 = 8.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
80 / 10 = 8.
zero gets canceled on both sides.
80/10 = 8.

Question 7.
60 ÷ 10 = 6

Answer:
60/10 = 6.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
60 / 10 = 6.
zero gets canceled on both sides.
60/10 = 6.

Question 8.
50 ÷ 10 = 5

Answer:
50/10 = 5.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
50 / 10 = 5.
zero gets canceled on both sides.
50/10 = 5.

Question 9.
90 ÷ 10 = 9

Answer:
90/10 = 9.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
90 / 10 = 9.
zero gets canceled on both sides.
90/10 = 9.

Question 10.
100 ÷ 10 = 10

Answer:
100/10 = 10.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
100/ 10 = 10.
zero gets canceled on both sides.
100/10 = 10.

Question 11.
30 ÷ 10 = 3

Answer:
30/10 = 3.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
30 / 10 = 3.
zero gets canceled on both sides.
30/10 = 3.

Question 12.
130 ÷ 10 = 13

Answer:
130/10 = 13.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
130 / 10 = 13.
zero gets canceled on both sides.
130/10 = 13.

Question 13.
60 ÷ 10 = 6

Answer:
60/10 = 6.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
60 / 10 = 6.
zero gets canceled on both sides.
60/10 = 6.

Question 14.
160 ÷ 10 = 16

Answer:
160/10 = 16.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
160 / 10 = 16.
zero gets canceled on both sides.
160/10 = 16.

Question 15.
90 ÷ 10 = 9

Answer:
90/10 = 9.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
90 / 10 = 9.
zero gets canceled on both sides.
90/10 = 9.

Question 16.
190 ÷ 10 = 19

Answer:
190/10 = 19.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
190 / 10 = 19.
zero gets canceled on both sides.
190/10 = 19.

Question 17.
290 ÷ 10 = 29

Answer:
290/10 = 29.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
290 / 10 = 29.
zero gets canceled on both sides.
290/10 = 29.

Question 18.
390 ÷ 10 = 39

Answer:
390/10 = 39.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
390 / 10 = 39.
zero gets canceled on both sides.
390/10 = 39.

Question 19.
690 ÷ 10 = 69

Answer:
690/10 = 69.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
690 / 10 = 69.
zero gets canceled on both sides.
690/10 = 69.

Question 20.
650 ÷ 10 =

Answer:
650/10 = 65.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
650 / 10 = 65.
zero gets canceled on both sides.
650/10 = 65.

Question 21.
860 ÷ 10 = 86

Answer:
860/10 = 86.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
860 / 10 = 86.
zero gets canceled on both sides.
860/10 = 86.

Question 22.
420 ÷ 10 = 42

Answer:
420/10 = 42.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
420 / 10 = 42.
zero gets canceled on both sides.
420/10 = 42.

Question 23.
40 ÷ 10 = 4

Answer:
40/10 = 4.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
40 / 10 = 4.
zero gets canceled on both sides.
40/10 = 4.

Question 24.
840 ÷ 10 = 84

Answer:
840/10 = 84.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
840 / 10 = 84.
zero gets canceled on both sides.
840/10 = 84.

Question 25.
1,840 ÷ 10 = 184

Answer:
1840/10 = 184.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
1840 / 10 = 184.
zero gets canceled on both sides.
1840/10 = 184.

Question 26.
80 ÷ 10 = 8

Answer:
80/10 = 8.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
80 / 10 = 8.
zero gets canceled on both sides.
80/10 = 8.

Question 27.
280 ÷ 10 = 28

Answer:
280/10 = 28.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
280 / 10 = 28.
zero gets canceled on both sides.
280/10 = 28.

Question 28.
4,280 ÷ 10 = 428

Answer:
4280/10 = 428.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
4280 / 10 = 428.
zero gets canceled on both sides.
4280/10 = 428.

Question 29.
60 ÷ 10 = 6

Answer:
60/10 = 6.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
60 / 10 = 6.
zero gets canceled on both sides.
60/10 = 6.

Question 30.
560 ÷ 10 = 56

Answer:
560/10 = 56.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
560 / 10 = 56.
zero gets canceled on both sides.
560/10 = 56.

Question 31.
7,560 ÷ 10 = 756

Answer:
7560/10 = 756.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
7560 / 10 = 756.
zero gets canceled on both sides.
7560/10 = 756.

Question 32.
130 ÷ 10 = 13

Answer:
130/10 = 13.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
130 / 10 = 13.
zero gets canceled on both sides.
130/10 = 13.

Question 33.
1,300 ÷ 10 = 130

Answer:
1300/10 = 130.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
1300 / 10 = 130.
zero gets canceled on both sides.
1300/10 = 130.

Question 34.
3,000 ÷ 10 = 300

Answer:
3000/10 = 300.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
3000 / 10 = 300.
zero gets canceled on both sides.
3000/10 = 300.

Question 35.
250 ÷ 10 = 25

Answer:
250/10 = 25.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
250 / 10 = 25.
zero gets canceled on both sides.
250/10 = 25.

Question 36.
2,500 ÷ 10 = 250

Answer:
2500/10 = 250.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
2500 / 10 = 250.
zero gets canceled on both sides.
2500/10 = 250.

Question 37.
5,000 ÷ 10 = 500

Answer:
5000/10 = 500.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
5000 / 10 = 500.
zero gets canceled on both sides.
5000/10 = 500.

Question 38.
740 ÷ 10 = 74

Answer:
740/10 = 74.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
740 / 10 = 74.
zero gets canceled on both sides.
740/10 = 74.

Question 39.
7,400 ÷ 10 = 740

Answer:
7400/10 = 740.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
7400 / 10 = 740.
zero gets canceled on both sides.
7400/10 = 740.

Question 40.
4,000 ÷ 10 = 400

Answer:
4000/10 = 400.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
4000 / 10 = 400.
zero gets canceled on both sides.
4000/10 = 400.

Question 41.
910 ÷ 10 = 91

Answer:
910/10 = 91.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
910 / 10 = 91.
zero gets canceled on both sides.
910/10 = 91.

Question 42.
5,820 ÷ 10 = 582

Answer:
5820/10 = 582.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
5820 / 10 = 582.
zero gets canceled on both sides.
5820/10 = 582.

Question 43.
7,600 ÷ 10 = 760

Answer:
7600/10 = 760.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
7600 / 10 = 760.
zero gets canceled on both sides.
7600/10 = 760.

Question 44.
6,000 ÷ 10 = 600

Answer:
6000/10 = 600.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
divide by 10.
6000 / 10 = 600.
zero gets canceled on both sides.
6000/10 = 600.

Eureka Math Grade 4 Module 6 Lesson 1 Problem Set Answer Key

Question 1.
Shade the first 7 units of the tape diagram. Count by tenths to label the number line using a fraction and a decimal for each point. Circle the decimal that represents the shaded part.
Engage NY Math Grade 4 Module 6 Lesson 1 Problem Set Answer Key 1

Answer:
0.1 = 1/10, 0.2 = 2/10, 0.3 = 3/10, 0.4 = 4/10, 0.5 = 5/10, 0.6 = 6/10, 0.7 = 7/10, 0.8 = 8/10, 0.9 = 9/10, 0.10 = 10/10 = 1.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
shade the first 7 units of the tape diagram.
0.1 = 1/10.
0.2 = 2/10.
0.3 = 3/10.
0.4 = 4/10.
0.5 = 5/10.
0.6 = 6/10.
0.7 = 7/10.
0.8 = 8/10.
0.9 = 9/10.
0.10 = 10/10.
Eureka-Math-Grade-4-Module-6-Lesson-1-Answer Key-3

Question 2.
Write the total amount of water in fraction form and decimal form. Shade the last bottle to show the correct amount.
Engage NY Math Grade 4 Module 6 Lesson 1 Problem Set Answer Key 2

Answer:
0.6/1 = 0.6 L.
0.8/1 = 0.8 L.
0.9/1 = 0.9 L.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
the total amount of water in fraction form and decimal form.
the bottle is 1 liter.
0.6 ml is filled with water.
0.6/1 = 0.6 L.
0.8 ml is filled with water.
0.8/1 = 0.8 L.
0.9 ml is filled with water.
0.9/1 = 0.9 L.
Eureka-Math-Grade-4-Module-6-Lesson-1-Answer Key-4

Question 3.
Write the total weight of the food on each scale in fraction form or decimal form.
Engage NY Math Grade 4 Module 6 Lesson 1 Problem Set Answer Key 3

Answer:
0.4 kg = 4/10 kg.
8 /10 kg = 0.8 kg.
0.5 kg = 5/10 kg.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
the total weight of the food on each scale is fraction or decimal.
0.4 kg = 4/10 kg.
8 /10 kg = 0.8 kg.
0.5 kg = 5/10 kg.

Question 4.
Write the length of the bug in centimeters. (The drawing is not to scale.)
Engage NY Math Grade 4 Module 6 Lesson 1 Problem Set Answer Key 4
Fraction form: ____5/10______ cm
Decimal form: ___0.5______ cm
How far does the bug need to walk before its nose is at the 1 cm mark? ___0.5______ cm

Answer:
The length of the bug in centimeters = 0.5 cm.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
fraction form = 5/10 cm.
decimal form = 0.5 cm.
the bug need to walk before its nose is at the 1 cm mark = 0.5 cm.

Question 5.
Fill in the blank to make the sentence true in both fraction form and decimal form.
a. \(\frac{8}{10}\) cm + ___0.2___ cm = 1 cm 0.8 cm + __0.2____ cm = 1.0 cm
b. \(\frac{2}{10}\) cm + __0.8____ cm = 1 cm 0.2 cm + __0.8____ cm = 1.0 cm
c. \(\frac{6}{10}\) cm + __0.4____ cm = 1 cm 0.6 cm + ___0.4___ cm = 1.0 cm

Answer:
8/10 = 0.8, 0.2 + 0.8 = 1cm.
2/10 = 0.2, 0.8 + 0.2 = 1cm.
6/10 = 0.6, 0.4 + 0.6 = 1cm.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
8/10 = 0.8, 0.2 + 0.8 = 1cm.
2/10 = 0.2, 0.8 + 0.2 = 1cm.
6/10 = 0.6, 0.4 + 0.6 = 1cm.

Question 6.
Match each amount expressed in unit form to its equivalent fraction and decimal forms.
Engage NY Math Grade 4 Module 6 Lesson 1 Problem Set Answer Key 5

Answer:
3 tenths = 3/10 = 0.3.
5 tenths = 5/10 = 0.5.
6 tenths = 6/10 = 0.6.
9 tenths = 9/10 = 0.9.
2 tenths = 2/10 = 0.2.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
3 tenths = 3/10 = 0.3.
5 tenths = 5/10 = 0.5.
6 tenths = 6/10 = 0.6.
9 tenths = 9/10 = 0.9.
2 tenths = 2/10 = 0.2.
Eureka-Math-Grade-4-Module-6-Lesson-1-Answer Key-5

Eureka Math Grade 4 Module 6 Lesson 1 Exit Ticket Answer Key

Question 1.
Fill in the blank to make the sentence true in both fraction form and decimal form.
a. \(\frac{9}{10}\) cm + __0.1____ cm = 1 cm 0.9 cm + ___0.1___ cm = 1.0 cm
b. \(\frac{4}{10}\) cm + ___0.6___ cm = 1 cm 0.4 cm + __0.6____ cm = 1.0 cm

Answer:
9/10 = 0.9 + 0.1 = 1cm.
4/10 = 0.4 + 0.6 = 1cm.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
9/10 = 0.9 + 0.1 = 1cm.
4/10 = 0.4 + 0.6 = 1cm.

Question 2.
Match each amount expressed in unit form to its fraction form and decimal form.
Eureka Math 4th Grade Module 6 Lesson 1 Exit Ticket Answer Key 1

Answer:
3 tenths = 3/10 = 0.3.
5 tenths = 5/10 = 0.5.
8 tenths = 8/10 = 0.8.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
3 tenths = 3/10 = 0.3.
5 tenths = 5/10 = 0.5.
8 tenths = 8/10 = 0.8.
Eureka-Math-Grade-4-Module-6-Lesson-1-Answer Key-6

Eureka Math Grade 4 Module 6 Lesson 1 Homework Answer Key

Question 1.
Shade the first 4 units of the tape diagram. Count by tenths to label the number line using a fraction and a decimal for each point. Circle the decimal that represents the shaded part.
Eureka Math Grade 4 Module 6 Lesson 1 Homework Answer Key 1

Answer:
0.1 = 1/10, 0.2 = 2/10, 0.3 = 3/10, 0.4 = 4/10, 0.5 = 5/10, 0.6 = 6/10, 0.7 = 7/10, 0.8 = 8/10, 0.9 = 9/10, 0.10 = 10/10 = 1.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
shade the first 7 units of the tape diagram.
0.1 = 1/10.
0.2 = 2/10.
0.3 = 3/10.
0.4 = 4/10.
0.5 = 5/10.
0.6 = 6/10.
0.7 = 7/10.
0.8 = 8/10.
0.9 = 9/10.
0.10 = 10/10.
Eureka-Math-Grade-4-Module-6-Lesson-1-Answer Key-7

Question 2.
Write the total amount of water in fraction form and decimal form. Shade the last bottle to show the correct amount.
Eureka Math Grade 4 Module 6 Lesson 1 Homework Answer Key 2

Answer:
0.7/1 = 0.7 L.
0.8/1 = 0.8 L.
0.3/1 = 0.3 L.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
the total amount of water in fraction form and decimal form.
the bottle is 1 liter.
0.7 ml is filled with water.
0.7/1 = 0.7 L.
0.8 ml is filled with water.
0.8/1 = 0.8 L.
0.3 ml is filled with water.
0.3/1 = 0.3 L.
Eureka-Math-Grade-4-Module-6-Lesson-1-Answer Key-8

Question 3.
Write the total weight of the food on each scale in fraction form or decimal form.
Eureka Math Grade 4 Module 6 Lesson 1 Homework Answer Key 3

Answer:
0.7 kg = 7/10 kg.
6 /10 kg = 0.6 kg.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
the total weight of the food on each scale is fraction or decimal.
0.7 kg = 7/10 kg.
6 /10 kg = 0.6 kg.

Question 4.
Write the length of the bug in centimeters. (The drawing is not to scale.)
Eureka Math Grade 4 Module 6 Lesson 1 Homework Answer Key 4
Fraction form: __0.5________ cm
Decimal form: __5/10________ cm
If the bug walks 0.5 cm farther, where will its nose be? ___1______ cm

Answer:
The length of the bug in centimeters = 0.5 cm.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
fraction form = 5/10 cm.
decimal form = 0.5 cm.
if the bug walks 0.5 cm farther, its nose will be on = 1 cm.

Question 5.
Fill in the blank to make the sentence true in both fraction and decimal form.
a. \(\frac{4}{10}\) cm + _0.6_____ cm = 1 cm 0.4 cm + ___0.6___ cm = 1.0 cm
b. \(\frac{3}{10}\) cm + __0.7____ cm = 1 cm 0.3 cm + _0.7_____ cm = 1.0 cm
c. \(\frac{8}{10}\) cm + ___0.2___ cm = 1 cm 0.8 cm + __0.2____ cm = 1.0 cm

Answer:
3/10 = 0.3 + 0.7 = 1cm.
4/10 = 0.4 + 0.6 = 1cm.
8/10 = 0.8 + 0.2 = 1cm.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
3/10 = 0.3 + 0.7 = 1cm.
4/10 = 0.4 + 0.6 = 1cm.
8/10 = 0.8 + 0.2 = 1cm.

Question 6.
Match each amount expressed in unit form to its equivalent fraction and decimal.
Eureka Math Grade 4 Module 6 Lesson 1 Homework Answer Key 5

Answer:
2 tenths = 2/10 = 0.2.
5 tenths = 5/10 = 0.5.
4 tenths = 4/10 = 0.4.
6 tenths = 6/10 = 0.6.
7 tenths = 7/10 = 0.7.

Explanation:
In the above-given question,
given that,
2 tenths = 2/10 = 0.2.
5 tenths = 5/10 = 0.5.
4 tenths = 4/10 = 0.4.
6 tenths = 6/10 = 0.6.
7 tenths = 7/10 = 0.7.
Eureka-Math-Grade-4-Module-6-Lesson-1-Answer Key-9

Leave a Comment

Scroll to Top