Eureka Math Grade 4 Module 3 Lesson 18 Answer Key

Engage NY Eureka Math 4th Grade Module 3 Lesson 18 Answer Key

Eureka Math Grade 4 Module 3 Lesson 18 Problem Set Answer Key

Solve using the standard algorithm. Check your quotient and
remainder by using multiplication and addition.

Question 1.
46 ÷ 2
Answer:
Eureka Math Grade 4 Module 3 Lesson 18 Answer Key-1
Explanation:
Solved 46 ÷ 2 using the standard algorithm.
Checked quotient and remainder by using multiplication as
shown above, quotient = 23, remainder = 0.

Question 2.
96 ÷ 3
Answer:
Eureka Math Grade 4 Module 3 Lesson 18 Answer Key-2
Explanation:
Solved 96 ÷ 3 using the standard algorithm.
Checked quotient and remainder by using multiplication as
shown above, quotient = 32, remainder = 0.

Question 3.
85 ÷ 5
Answer:
Eureka Math Grade 4 Module 3 Lesson 18 Answer Key-3
Explanation:
Solved 85 ÷ 5 using the standard algorithm. Checked quotient
and remainder by using multiplication and addition as
shown above, quotient = 17, remainder = 0.

Question 4.
52 ÷ 4
Answer:
Eureka Math Grade 4 Module 3 Lesson 18 Answer Key-4
Explanation:
Solved 52 ÷ 4 using the standard algorithm. Checked quotient
and remainder by using multiplication and addition as
shown above, quotient = 13, remainder = 0.

Question 5.
53 ÷ 3
Answer:
Eureka Math Grade 4 Module 3 Lesson 18 Answer Key-5
Explanation:
Solved 53 ÷ 3 using the standard algorithm. Checked quotient
and remainder by using multiplication and addition as
shown above, quotient = 17, remainder = 2.

Question 6.
95 ÷ 4
Answer:
Eureka Math Grade 4 Module 3 Lesson 18 Answer Key-6
Explanation:
Solved 95 ÷ 4 using the standard algorithm. Checked quotient
and remainder by using multiplication and addition as
shown above, quotient = 23, remainder = 3.

Question 7.
89 ÷ 6
Answer:
Eureka Math Grade 4 Module 3 Lesson 18 Answer Key-7
Explanation:
Solved 89 ÷ 6 using the standard algorithm. Checked quotient
and remainder by using multiplication and addition as
shown above, quotient = 14, remainder = 5.

Question 8.
96 ÷ 6
Answer:

Explanation:
Solved 96 ÷ 6 using the standard algorithm.
Checked quotient and remainder by using multiplication as
shown above, quotient = 16, remainder = 0.

Question 9.
60 ÷ 3
Answer:
Eureka Math Grade 4 Module 3 Lesson 18 Answer Key-9
Explanation:
Solved 60 ÷ 3 using the standard algorithm.
Checked quotient and remainder by using multiplication as
shown above, quotient = 20, remainder = 0.

Question 10.
60 ÷ 4
Answer:
Eureka Math Grade 4 Module 3 Lesson 18 Answer Key-10
Explanation:
Solved 60 ÷ 4 using the standard algorithm.
Checked quotient and remainder by using multiplication as
shown above, quotient =15, remainder = 0.

Question 11.
95 ÷ 8
Answer:
Eureka Math Grade 4 Module 3 Lesson 18 Answer Key-11
Explanation:
Solved 95 ÷ 8 using the standard algorithm. Checked quotient
and remainder by using multiplication and addition as
shown above, quotient = 11, remainder = 7.

Question 12.
95 ÷ 7
Answer:
Eureka Math Grade 4 Module 3 Lesson 18 Answer Key-12
Explanation:
Solved 95 ÷ 7 using the standard algorithm. Checked quotient
and remainder by using multiplication and addition as
shown above, quotient =13, remainder = 4.

Eureka Math Grade 4 Module 3 Lesson 18 Exit Ticket Answer Key

Solve using the standard algorithm. Check your quotient and remainder by using multiplication and addition.

Question 1.
93 ÷ 7
Answer:
Eureka Math Grade 4 Module 3 Lesson 18 Answer Key-13
Explanation:
Solved 93 ÷ 7 using the standard algorithm. Checked quotient
and remainder by using multiplication and addition as
shown above, quotient =13, remainder = 2.

Question 2.
99 ÷ 8
Answer:
Eureka Math Grade 4 Module 3 Lesson 18 Answer Key-14
Explanation:
Solved 99 ÷ 8 using the standard algorithm. Checked quotient
and remainder by using multiplication and addition as
shown above, quotient =12, remainder = 3.

Eureka Math Grade 4 Module 3 Lesson 18 Homework Answer Key

Solve using the standard algorithm. Check your quotient and remainder by using multiplication and addition.

Question 1.
84 ÷ 2
Answer:
Eureka Math Grade 4 Module 3 Lesson 18 Answer Key-15
Explanation:
Solved 84 ÷ 2 using the standard algorithm.
Checked quotient and remainder by using multiplication as
shown above, quotient =42, remainder = 0.

Question 2.
84 ÷ 4
Answer:
Eureka Math Grade 4 Module 3 Lesson 18 Answer Key-16
Explanation:
Solved 84 ÷ 4 using the standard algorithm.
Checked quotient and remainder by using multiplication as
shown above, quotient =21, remainder = 0.

Question 3.
48 ÷ 3
Answer:
Eureka Math Grade 4 Module 3 Lesson 18 Answer Key-17
Explanation:
Solved 48 ÷ 3 using the standard algorithm.
Checked quotient and remainder by using multiplication as
shown above, quotient =16, remainder = 0.

Question 4.
80 ÷ 5
Answer:
Eureka Math Grade 4 Module 3 Lesson 18 Answer Key-18
Explanation:
Solved 80 ÷ 5 using the standard algorithm.
Checked quotient and remainder by using multiplication as
shown above, quotient =16, remainder = 0.

Question 5.
79 ÷ 5
Answer:
Eureka Math Grade 4 Module 3 Lesson 18 Answer Key-19
Explanation:
Solved 79 ÷ 5 using the standard algorithm. Checked quotient
and remainder by using multiplication and addition as
shown above, quotient =15, remainder = 4.

Question 6.
91 ÷ 4
Answer:
Eureka Math Grade 4 Module 3 Lesson 18 Answer Key-20
Explanation:
Solved 91 ÷ 4 using the standard algorithm. Checked quotient
and remainder by using multiplication and addition as
shown above, quotient =22, remainder = 3.

Question 7.
91 ÷ 6
Answer:
Eureka Math Grade 4 Module 3 Lesson 18 Answer Key-21
Explanation:
Solved 91 ÷ 6 using the standard algorithm. Checked quotient
and remainder by using multiplication and addition as
shown above, quotient =15, remainder = 1.

Question 8.
91 ÷ 7
Answer:
Eureka Math Grade 4 Module 3 Lesson 18 Answer Key-22
Explanation:
Solved 91 ÷ 7 using the standard algorithm.
Checked quotient and remainder by using multiplication as
shown above, quotient =13, remainder = 0.

Question 9.
87 ÷ 3
Answer:
Eureka Math Grade 4 Module 3 Lesson 18 Answer Key-23
Explanation:
Solved 87 ÷ 3 using the standard algorithm.
Checked quotient and remainder by using multiplication as
shown above, quotient = 29, remainder = 0.

Question 10.
87 ÷ 6
Answer:
Eureka Math Grade 4 Module 3 Lesson 18 Answer Key-24
Explanation:
Solved 87 ÷ 6 using the standard algorithm. Checked quotient
and remainder by using multiplication and addition as
shown above, quotient =14, remainder = 3.

Question 11.
94 ÷ 8
Answer:
Eureka Math Grade 4 Module 3 Lesson 18 Answer Key-25
Explanation:
Solved 94 ÷ 8 using the standard algorithm. Checked quotient
and remainder by using multiplication and addition as
shown above, quotient =11, remainder = 6.

Question 12.
94 ÷ 6
Answer:
Eureka Math Grade 4 Module 3 Lesson 18 Answer Key-26
Explanation:
Solved 94 ÷ 6 using the standard algorithm. Checked quotient
and remainder by using multiplication and addition as
shown above, quotient =15, remainder = 4.

Leave a Comment

Scroll to Top