Eureka Math Grade 2 Module 8 Lesson 13 Answer Key

Engage NY Eureka Math 2nd Grade Module 8 Lesson 13 Answer Key

Eureka Math Grade 2 Module 8 Lesson 13 Problem Set Answer Key

Question 1.
Tell what fraction of each clock is shaded in the space below using the words quarter, quarters, half, or halves.
Eureka Math Grade 2 Module 8 Lesson 13 Problem Set Answer Key 1
Answer:
Eureka-Math-Grade-2-Module-8-Lesson-13-Problem-Set-Answer-Key-1

Question 2.
Write the time shown on each clock.

a. Eureka Math Grade 2 Module 8 Lesson 13 Problem Set Answer Key 16
Answer: 6:00

The short hand is on 6 and long hand is on 12. So the time shown on the above clock is 6:00

b.  Eureka Math Grade 2 Module 8 Lesson 13 Problem Set Answer Key 3
Answer: 6:15
The short hand is on 6 and long hand is on 3. So the time shown on the above clock is 6:15

c.  Eureka Math Grade 2 Module 8 Lesson 13 Problem Set Answer Key 4
Answer: 3:30
The short hand is in between 3 and 4 and the long hand is on 6. So the time shown on the above clock is 3:30

d.  Eureka Math Grade 2 Module 8 Lesson 13 Problem Set Answer Key 5
Answer: 9: 30
The short hand is in between 9 and 10 and the long hand is on 6. So the time shown on the above clock is 9:30

Question 3.
Match each time to the correct clock by drawing a line.
Eureka Math Grade 2 Module 8 Lesson 13 Problem Set Answer Key 6

Answer:
Eureka-Math-Grade-2-Module-8-Lesson-13-Problem-Set-Answer-Key-6

Question 4.
Draw the minute hand on the clock to show the correct time.
Eureka Math Grade 2 Module 8 Lesson 13 Problem Set Answer Key 7
Answer:
Eureka-Math-Grade-2-Module-8-Lesson-13-Problem-Set-Answer-Key-7

Eureka Math Grade 2 Module 8 Lesson 13 Exit Ticket Answer Key

Question 1.
Draw the minute hand on the clock to show the correct time.
Eureka Math Grade 2 Module 8 Lesson 13 Exit Ticket Answer Key 8
Answer:
Eureka-Math-Grade-2-Module-8-Lesson-13-Exit-Ticket-Answer-Key-8

Eureka Math Grade 2 Module 8 Lesson 13 Homework Answer Key

Question 1.
Tell what fraction of each clock is shaded in the space below using the words quarter, quarters, half, or halves.
Eureka Math Grade 2 Module 8 Lesson 13 Homework Answer Key 9
Answer:
Eureka-Math-Grade-2-Module-8-Lesson-13-Homework-Answer-Key-9

Question 2.
Write the time shown on each clock.

a. Eureka Math Grade 2 Module 8 Lesson 13 Homework Answer Key 10
Answer: 6: 45
The short hand is in between 6 and 7 and the long hand is on 9. So the time shown on the above clock is 6:45

b. Eureka Math Grade 2 Module 8 Lesson 13 Homework Answer Key 11
Answer: 1:30
The short hand is in between 12 and 1 and the long hand is on 6. So the time shown on the above clock is 1:30

c. Eureka Math Grade 2 Module 8 Lesson 13 Homework Answer Key 12
Answer: 10:45
The short hand is in between 10 and 11 and the long hand is on 9. So the time shown on the above clock is 10:45

d. Eureka Math Grade 2 Module 8 Lesson 13 Homework Answer Key 13
Answer: 9:15
The short hand is in between 9 and 10 and the long hand is on 3. So the time shown on the above clock is 9:15

Question 3.
Match each time to the correct clock by drawing a line.
Eureka Math Grade 2 Module 8 Lesson 13 Homework Answer Key 14
Answer:
Eureka-Math-Grade-2-Module-8-Lesson-13-Homework-Answer-Key-14

Question 4.
Draw the minute hand on the clock to show the correct time.
Eureka Math Grade 2 Module 8 Lesson 13 Homework Answer Key 15
Answer:
Eureka-Math-Grade-2-Module-8-Lesson-13-Homework-Answer-Key-15

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top