Eureka Math Grade 1 Module 6 Lesson 19 Answer Key

Engage NY Eureka Math 1st Grade Module 6 Lesson 19 Answer Key

Eureka Math Grade 1 Module 6 Lesson 19 Problem Set Answer Key

Use the strategy you prefer to solve the problems below.
Question 1.
43 + 21 = ___________
Answer:

Explanation:
The sum of 43 and 21 is 64.

Question 2.
43 + 41 = ___________
Answer:

Explanation:
The sum of 43 and 41 is 84.

Question 3.
62 + 38 = ___________
Answer:

Explanation:
The sum of 62 and 38 is 100.

Question 4.
52 + 48 = ___________
Answer:

Explanation:
The sum of 52 and 48 is 100.

Question 5.
75 + 14 = ___________
Answer:

Explanation:
The sum of 75 and 14 is 89.

Question 6.
75 + 16 = ___________
Answer:

Explanation:
The sum of 75 and 16 is 91.

Use the strategy you prefer to solve the problems below.
Question 7.
29 + 54 = ___________
Answer:

Explanation:
The sum of 29 and 54 is 83.

Question 8.
27 + 54 = ___________
Answer:

Explanation:
The sum of 27 and 54 is 81.

Question 9.
38 + 23 = ___________
Answer:

Explanation:
The sum of 38 and 23 is 61.

Question 10.
58 + 36 = ___________
Answer:

Explanation:
The sum of 58 and 36 is 94.

Question 11.
49 + 19 = ___________
Answer:

Explanation:
The sum of 49 and 19 is 68.

Question 12.
28 + 69 = ___________
Answer:

Explanation:
The sum of 29 and 69 is 97.

Eureka Math Grade 1 Module 6 Lesson 19 Exit Ticket Answer Key

Use the strategy you prefer to solve the problems below.
a.
24 + 38 = _____
Answer:

Explanation:
The sum of 28 and 38 is 66.

b.
24 + 48 = _____
Answer:

Explanation:
The sum of 24 and 48 is 72.

Eureka Math Grade 1 Module 6 Lesson 19 Homework Answer Key

Use the strategy you prefer to solve the problems below.
Question 1.
53 + 22 = ___________
Answer:

Explanation:
The sum of 53 and 22 is 75.

Question 2.
23 + 52 = ___________
Answer:

Explanation:
The sum of 23 and 52 is 75.

Question 3.
76 + 14 = ___________
Answer:

Explanation:
The sum of 76 and 14 is 90.

Question 4.
76 + 16 = ___________
Answer:

Explanation:
The sum of 76 and 16 is 92.

Question 5.
55 + 35 = ___________
Answer:

Explanation:
The sum of 55 and 35 is 90.

Question 6.
54 + 46 = ___________
Answer:

Explanation:
The sum of 54 and 46 is 100.

Use the strategy you prefer to solve the problems below.
Question 7.
49 + 25 = ___________
Answer:

Explanation:
The sum of 49 and 25 is 74.

Question 8.
49 + 45 = ___________
Answer:

Explanation:
The sum of 49 and 45 is 94.

Question 9.
37 + 37 = ___________
Answer:

Explanation:
The sum of 37 and 37 is 74.

Question 10.
37 + 57 = ___________
Answer:

Explanation:
The sum of 37 and 57 is 94.

Question 11.
24 + 48 = ___________
Answer:

Explanation:
The sum of 24 and 48 is 72.

Question 12.
26 + 68 = ___________
Answer:

Explanation:
The sum of 26 and 68 is 94.

Leave a Comment

Scroll to Top