By accessing our **180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 91 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 91

**Directions: Solve each problem.**

Question 1.

30 + 40 =

Answer: 70

Explanation:

By performing the addition operation for the two given numbers we can find the sum of 30 and 40.

30 + 40 = 70

Question 2.

Draw a 7 by 8 array.

Answer:

Question 3.

6 × 8 =

Answer: 48

Explanation:

By performing the multiplication operation we can find the product of 6 and 8.

6 × 8 = 48

Question 4.

Answer: 6

The quotient is 4 and the remainder is 0.

Question 5.

What fraction is shaded?

Answer: 1/2

Explanation:

In the above figure, we can see that there are 4 figures out of which 2 are shaded.

2/4 = 1/2

Question 6.

100 – = 45

Answer: 55

Explanation:

Let the missing number be p.

100 – p = 45

100 – 45 = p

p = 55

100 – 55 = 45

Question 7.

Circle the stamp with the smaller surface area.

Answer:

Question 8.

What is the time shown on the clock below?

Answer: 2:15

By seeing the above clock we can say that the time is 2:15.

Question 9.

How many sides does a parallelogram have?

Answer: 4

A parallelogram is a quadrilateral with four sides.

Question 10.

Which letter is in the square, but not in the circle or triangle?

Answer: A is the letter that is in the square and not in the circle or triangle.