By accessing our **180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 60 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 60

**Directions Solve each problem.**

Question 1.

Answer:

Explanation:

The sum of 35 and 46 is 81

35 + 46 = 81.

Question 2.

Draw seven groups of four lines. Then write an equation to show the product.

___________

Answer:

Explanation:

Seven groups of four lines

= 7 x 4

= 28

So, seven groups of 4 is 28.

Question 3.

5 Ã— 10 =

Answer:

Explanation:

The product of 5 and 10 is 50

5 x 10 = 50

So, the missing number is 50.

Question 4.

What number follows 73?

______________

Answer:

74

Explanation:

Stat at 73

Count 1 more

73 after comes 74

So, the number that follows 73 is 74.

Question 5.

$0.15 + $0.25 + $0.10 =

____________

Answer:

Explanation:

The sum of $0.15, $0.25 and $0.10 is $0.50

$0.15 + $0.25 + $0.10 = $0.50.

Question 6.

6 Ã— 3 =

Answer:

Explanation:

The product of 6 and 3 is 18

6 x 3 = 18

So, the missing number is 18.

Question 7.

How many days are there in December?

____________

Answer:

31

Explanation:

There are 31 days in the month of December.

Question 8.

Write the line length.

______________

Answer:

5 inches

Explanation:

There is an inch ruler

The line measured using the inch ruler

The line starts at 0 and extends till 5 inches

So, the line is 5 inches long.

Question 9.

Draw the view of the shape from the top.

Answer:

Explanation:

I drew to show the top view of the given image

The top view of the given shape will be just as 3 cubes side by side.

Question 10.

There are 7 quarters and 5 dimes. If you put the coins in a bag and pull one out, which kind of coin are you more likely to pull out?

___________

Answer:

A quarter

Explanation:

There are 7 quarters and 5 dimes

If i put the coins in a bag an pull one out

The coin that i more likely to pull out is a quarter as there are more quarters than the dimes.