# 180 Days of Math for Third Grade Day 37 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 37 regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 37

Directions Solve each problem.

Question 1.
13 + 7 = 13 + 7 = Explanation:
The sum of 13 and 7 is 20
13 + 7 = 20.

Question 2.
Draw 6 piles of 4 logs. Explanation:
I drew pile of 4 logs
I drew 6 such plies.

Question 3.
9 × 0 = 9 x 0 = Explanation:
Anything multiplied by 0 is 0
So, 9 x 0 = 0.

Question 4.
Circle to show 3 equal groups  Explanation:
There are 9 leaves in all
I need to make 3 groups
3 x 3 = 9
I drew a circle around every 3 leaves to make 3 equal groups

Question 5.  Explanation:
The difference of 0.15 and 0.10 is 0.05
0.15 – 0.10 = 0.05.

Question 6.
10 + 10 = + 5
10 + 10 = + 5

Explanation:
10 + 10 = 20
20 – 5 = 15
So, 10 + 10 = 15 + 5.

Question 7.
What is the month after January?
_____________
February

Explanation:
The month that comes after January is February.

Question 8.
Show a quarter to 6 on the clock.  Explanation:
I wrote the time to show quarter to 6
That is 5:45.

Question 9.
Does the arrow point to a face, vertex, or edge?
______________ Face

Explanation:
The arrow points to the face of the pyramid
It has 4 faces, 1 edge
So, it points face.

Question 10.
There are 26 pieces of popcorn and 2 children. The children want to share the popcorn equally. How many pieces of popcorn will each child get?
_____________