# 180 Days of Math for Third Grade Day 32 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 32 regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 32

Directions Solve each problem.

Question 1.
17 + 14 =  Explanation:
The sum of 17 and 14 is 34
So, 17 + 14 = .

Question 2.
4 × 6 =  Explanation:
The product of 4 and 6 is 24
4 + 4 + 4 + 4 + 4 + 4 = 24
4 x 6 = 24.

Question 3.
1 dog has 4 legs. How many legs do 3 dogs have?
__________
12 legs

Explanation:
If 1 dog has 4 legs
Then 3 dogs will have
3 x 4 = 12
So, 3 dogs have 12 legs.

Question 4.
What is the next ordinal number after 72nd?
________________
73rd

Explanation:
The number after 72 is 73
So, The ordinal number after 72nd is 73rd.

Question 5.
Color $$\frac{1}{8}$$.  Explanation:
I colored the fraction $$\frac{1}{8}$$ of the given shape
That is i colored 1 part of 8 parts.

Question 6. + 5 = 11 + 9 + 5 = 11 + 9

Explanation:
11 + 9 = 20
20 – 5 = 15
So, 15 + 5 = 11 + 9
The missing number is 15.

Question 7.
How many days are there in February?
________________
March

Explanation:
The name of the month that comes after February is March.

Question 8.
Write the time for noon.
________________
12:00 pm

Explanation:
The time for the noon is 12:00 pm.
Pm is post meridian that is afternoon.

Question 9.
Draw the top view.  Explanation:
I drew to show the top view of the shape cone.

Question 10.
I am a number between 78 and 88. I have a 3 in the ones place. What number am I?
__________________