By accessing our **180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 25 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 25

**Directions Solve each problem.**

Question 1.

19 – 12 =

Answer:

7,

Explanation:

Given to find 19 – 12 we get

19

-12

7.

Question 2.

7 × 2 =

Answer:

14,

Explanation:

If we multiply 7 with 2 we get

7

X 2

14.

Question 3.

Draw 9 rows of 5 dots.

Answer:

Explanation:

Drawn 9 rows of 5 dots as shown above.

Question 4.

If there are a total of 16 legs, how many birds are there?

____8 birds______

Answer:

8 birds,

Explanation:

Given there are a total of 16 legs,

as we know each bird has 2 legs so number of

birds there are 16 ÷ 2 = 8 birds.

Question 5.

$1.10 – $0.50 = _$0.60__

Answer:

$0.60,

Explanation

Given to find $1.10 – $0.50 =

$1.10

-$0.50

$0.60

Question 6.

15 – _9_ = 6

Answer:

9,

Explanation:

Given to find 15 -_____= 6,

so the missing number is 15 – 6 = 9.

Question 7.

What day of the week comes before Thursday?

___Wednesday____________

Answer:

Wednesday,

Explanation:

The day of the week that comes before Thursday is

Wednesday.

Question 8.

Show 9:00 on the clock.

Answer:

Explanation:

Shown 9:00 on the clock above.

Question 9.

Fill in the bar graph based on the number of parts of the robot.

Answer:

Explanation:

Filled in the bar graph based on the

number of parts of the robot as

Circles 7,

Squares – 3,

Rectangles – 6 and

Trapezoids -2 above.

Question 10.

what is half of 56?

______28_________

Answer:

28,

Explanation:

Given to find half of 56 so

56 ÷ 2 = 28, therefore half of 56 is 28.