# 180 Days of Math for Third Grade Day 19 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 19 regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 19

Directions Solve each problem.

Question 1.
7 + 5 = 12,

Explanation:
Given to add 7 and 5 we get
7
+ 5
12
So 7 + 5 = 12.

Question 2.
How many total fingers are there on 6 girls?
_____60 fingers______
60 fingers,

Explanation:
Asking the total fingers are there on 6 girls,
as we know1 girl has 10 fingers so 6 X 10 = 60 fingers.

Question 3. 8,

Explanation:
Given to find the product of 4 by 2,
4
X2

Question 4.
Share 12 lollipops equally among 12 boys.
How many lollipops does each boy get?
_______1 lollipop each_________
1 lollipop each,

Explanation:
Shared 12 lollipops equally among 12 boys.
So lollipops does each boy will get is 12 ÷  12 = 1 lollipop each.

Question 5.
Color one-quarter of the shape. Explanation:
Colored one-quarter of the shape means 1 part of
4 parts with green as shown above.

Question 6.
20 5 = 15

Explanation:
Given to find the missing symbol as 15 is
less than 20 obvisiously it will not be addition
we will see with substraction 20 – 5 = 15 therefore
the symbol is -.

Question 7.
Write the time for midnight.
____12:00 A.M____________
12:00 A.M,

Explanation:
The time for midnight will be 12, so it is
12:00 A.M.

Question 8.
Show 10:15 on the clock.  Explanation:
Shown 10:15 on the clock above.

Question 9. Count the solids in the drawing above.  Explanation:
Counted the solids given in the  drawing above as
1 cylinder,
1 rectangular prism and 1 cuboid.

Question 10.
Matthew wants to make the largest number possible from
the numeral cards below. Color the digit he should put first.  