# 180 Days of Math for Third Grade Day 178 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 178 regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 178

Directions: Solve each problem.

Question 1.
25 + 27 = 25 + 27 = 52
Adding 25 with 27 then we get 52.

Question 2.
8 × 9 = 8 × 9 = 72
Multiplying 8 with 9 then we get 72.

Question 3.
What is the product of 6 and 8?
6 × 8 = 48.
The product of 6 × 8 = 48.

Question 4.
How many rows of 8 are there in 16?
8 × 2 = 16
There are 2 rows of 8 in the number 16.

Question 5.
What is my change from $5.50 if I spend$2.75?
$5.50 –$2.75 = $2.75 Subtracting$2.75 from $5.50 then we get$2.75.

Question 6.
9 × 2 = 6 × 9 × 2 = 18.
6 × 3 = 18.
9 × 2 = 6 × 3.

Question 7.
True or false?
The classroom door has an area of more than 1 m2.
The approximate area of the classroom is 62 square meters.
Ture, the classroom has an area of more than 1 square meter.

Question 8.
What temperature is freezing on the Celsius scale?
0-degree temperature is the freezing on the celsius scale.

Question 9.
Which solid figure has only one face?