# 180 Days of Math for Third Grade Day 173 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 173 regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 173

Directions: Solve each problem.

Question 1.
46 + 24 = 46 + 24 = 70
Adding 46 and 24 then we get 70.

Question 2.
What is the product of 10 and 10?
The product of 10 and 10 is 100.
10 × 10 = 100

Question 3.  Multiplying 5 with 8 then we get 40.

Question 4.  Question 5.
Shade $$\frac{52}{100}$$. $$\frac{52}{100}$$ = 52/100
The total number of blocks are 100. Question 6.
Fill in the missing number.
124, 128, _________, 136, 140
124 + 4 = 128
128 + 4 = 132
132 + 4 = 136
136 + 4 = 140
The missing number is 136.

Question 7.
Would you more likely use inches or feet to measure the distance from your kitchen to the front door?
The feets are used to measure the distance from your kitchen to the front.

Question 8.
Could your body have a temperature of 98°F?
Circle:
yes
no
Yes, the body has a temperature of 98°F

Question 9.
Name the solid below. A scout troop of 6 girls sells 535 boxes of cookies. Each box of cookies costs $3.50. Samantha sells 154 boxes of cookies. How many boxes did the rest of the girls sell? Answer: Given that, The total number of girls is 6. The 6 girls’ sales are 535 boxes of cookies. The cost of each box is$ 3.50