# 180 Days of Math for Third Grade Day 163 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 163 regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 163

Directions: Solve each problem.

Question 1.
3 + 4 + 6 = 3 + 4 + 6 = 13
Adding 3 + 4 + 6 we get 13.

Question 2.  Multiplying 17 with 3 then we get 51.

Question 3.
What is the product of 4 and 10?
The product of 4 and 10 is 40.
4 × 10 = 40.

Question 4.  Question 5.
Write 4,512 in expanded notation.
4,512 in expanded notation is 4000 + 500 + 10 + 2.
Here it is 4 thousand, 5 hundred, 1 ten, 2 ones.

Question 6.
True or false?
10 × 3 = 6 × 5
10 × 3 = 30
6 × 5 = 30
10 × 3 = 6 × 5 is true.

Question 7.
True or false?
A ruler has a mass greater than 1 kg.
The mass of one cubic decimeter of water at the temperature of maximum density. it is also known as the kilogram.
Hence the given statement is false.

Question 8.
What is the perimeter of a hexagon with six 2-inch sides?
The formula for the perimeter of a hexagon is 6 × a
here a = 2
6 × 2 = 12.

Question 9.
What is the name for the part of the solid that is shaded? 