By accessing our **180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 157 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 157

**Directions: Solve each problem.**

Question 1.

37 – 28 =

Answer:

37 – 28 = 9

Subtracting 28 from 37 then we get 9.

Question 2.

Answer:

Multiplying 15 with 5 then we get 75.

Question 3.

4 × 7 =

Answer:

4 × 7 = 28

Multiplying 7 with 4 then we get 28.

Question 4.

56 divided by 8 is __________.

Answer:

56 divided by 8 is 7.

56 ÷ 8 = 7

Question 5.

Write 7,021 in expanded notation.

Answer:

7021 in the expanded form is 7000 + 20 + 1

Here there are 7 thousand, 2 tens, 1 one.

Question 6.

÷ 3 = 6

Answer:

18 ÷ 3 = 6

Dividing 18 with 3 then we get 6.

Question 7.

How many minutes are there from 5:45 A.M. to 6:00 A.M.?

Answer:

6 : 00 AM – 5 : 45 AM = 15 minutes

15 minutes are there from 5:45 A.M. to 6:00 A.M.

Question 8.

If each bottle holds 2 liters, what is the total capacity of all of the bottles?

Answer:

Given that,

The total number of bottles is 3

The total number of liters in each bottle is 2.

The total capacity of all the bottles is 3 × 2 = 6

The total capacity is 6 liters.

Question 9.

Create a tally chart from the information below.

Minutes It Takes to Finish Homework

Answer:

Question 10.

Max has seen his favorite movie three more times than his best friend Tom. Tom has seen the movie two times. How many times has Max seen the movie?

Answer:

Given that,

Max has seen the movie three times more than tom.

Tom has seen the movie 2 times.

Max has seen the movie is 2 + 3 = 5

Max has seen the movie 5 times.