180 Days of Math for Third Grade Day 155 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 155 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 155

Directions: Solve each problem.

Question 1.
fifty + forty = ___________
Answer:
Fifty + fourty = ninty.
Adding fifty with fourty then we get ninty

Question 2.
180 Days of Math for Third Grade Day 155 Answers Key 1
Answer:
180-Days-of-Math-for-Third-Grade-Day-155-Answers-Key-1 question 2
Multiplying 30 with 4 then we get 120.

Question 3.
How many wheels are there on 6 tricycles?
Answer:
1 tricycle has 3 wheels.
6 tricycles = 6 × 4 = 24wheels.

Question 4.
180 Days of Math for Third Grade Day 155 Answers Key 2
Answer:
180-Days-of-Math-for-Third-Grade-Day-155-Answers-Key-2

Question 5.
Write 5,270 in expanded notation.
Answer:
5270 in expanded notation is 5000 + 200 + 70
There 5 thousands, 2 hundred, 70 tens.

Question 6.
24 180 Days of Math for Third Grade Day 155 Answers Key 3 66 = 90
Answer:
24 + 66 = 90
Adding 24 with 66 then we get 90.

Question 7.
True or false?
A tissue has an area of more than 1 m2.
Answer:
True, the tissue has an area of more than 1 m2.

Question 8.
Could it be 85°F on a cold day?
Circle:
yes
no
Answer:
No, it couldn’t be 85°F on a cold day.

Question 9.
Circle the parallel lines on the capital H.
180 Days of Math for Third Grade Day 155 Answers Key 4
Answer:
180-Days-of-Math-for-Third-Grade-Day-155-Answers-Key-4

Question 10.
Manuel weighs 62 pounds. He can play football when he weighs 85 pounds. How many more pounds will Manuel have to gain in order to play on the football team?
Answer:
Given that,
The total weight of Manuel in pounds is 62.
He cam plays football when he was 85 pounds.
Manual wants to gain weight is 85 – 62 = 23.
Therefore Manual wants to gain 23 pounds.

Leave a Comment

Scroll to Top