By accessing our **180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 154 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 154

**Directions: Solve each problem.**

Question 1.

100 – 65 =

Answer:

100 – 65 = 35

Subtracting 65 from 100 then we get 35.

Question 2.

What is the product of 8 and 7?

Answer:

The product of 8 × 7 = 56.

Multiplying 8 with 7 then we get 56.

Question 3.

6 × 5 =

Answer:

6 × 5 = 30

Multiplying 6 with 5 then we get 30.

Question 4.

What is the ordinal number right after 683rd?

Answer:

The ordinal number of 683rd is six hundred eighty-third.

Question 5.

What is my change from $1.00 if I spend 45¢?

Answer:

1 cent = 0.01 dollar.

45 cents = 0.01 × 45 = 0.45dollar

$1.00 – $0.45 = $0.55

Question 6.

18 ÷ 9 = 1 ×

Answer:

18 ÷ 9 = 2

1 × 2 = 2

18 ÷ 9 = 1 × 2

Question 7.

Which has more mass: a pencil or a sheet of paper?

Answer:

The pencil has more mass than a sheet of paper.

Because the pencil has more weight than a sheet of paper.

Question 8.

Would you use cups or gallons to measure lemonade for the whole class?

Answer:

Gallons are the unit of volume in imperial units.

16 cups equal to 1 gallon

The cups are used to measure lemonade for the whole class.

Question 9.

Look at the top, front, and side views. Is this a pyramid or prism?

Answer:

By looking at the top, front, and side it is the prism.

Question 10.

Write a question using the data from the graph.

Answer:

The Shiva has a different number of pets they are dogs, cats, birds. Find the favorite animal shiva likes.