# 180 Days of Math for Third Grade Day 151 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 151 regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 151

Directions: Solve each problem.

Question 1.  Adding 63 with 19 then we get 82.

Question 2.
9 × 9 = 9 × 9 = 81
Multiplying 8 with 8 then we get 81.

Question 3.
How many feet are there on 5 children?
Each child has 2 feet.
5 children has 5 × 2 = 10 feet.

Question 4.
64 ÷ 8 = 64 ÷ 8 = 8
Dividing 64 with 8 then we get 8.

Question 5.
Which is smaller: $$\frac{1}{4}$$ or $$\frac{7}{8}$$?
$$\frac{1}{4}$$ = 1/4 = 0.25
$$\frac{7}{8}$$ = 7/8 = 0.875
0.25 is smaller than 0.875.

Question 6. × 6 = 30
5 × 6 = 30
Multiplying 5 with 6 then we get 30.

Question 7.
Which is longer: 1 foot or 15 inches?
1 foot = 12 inches.
So, 15 inches is longer than 1 foot.

Question 8.
Would you use centimeters or meters to measure the height of a flag pole?
The height of the flag pole is so long. So, we use meters to measure the height of the flag pole.

Question 9.
Circle the parallelogram.  