180 Days of Math for Third Grade Day 150 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 150 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 150

Directions: Solve each problem.

Question 1.
100 – 25 = 180 Days of Math for Third Grade Day 150 Answers Key 1
Answer:
100 – 25 = 180-Days-of-Math-for-Third-Grade-Day-150-Answers-Key-1
Explanation:
Perform subtraction operation on above two given numbers. Subtract 25 from 100 the difference is equal to 75.

Question 2.
8 × 6 = 180 Days of Math for Third Grade Day 150 Answers Key 1
Answer:
8 × 6 = 180-Days-of-Math-for-Third-Grade-Day-150-Answers-Key-1 (1)
Explanation:
Perform multiplication operation on above two given numbers. Multiply 8 with 6 the product is equal to 48.

Question 3.
80 × 6 = 180 Days of Math for Third Grade Day 150 Answers Key 1
Answer:
80 × 6 = 180-Days-of-Math-for-Third-Grade-Day-150-Answers-Key-1 (2)
Explanation:
Perform multiplication operation on above two given numbers. Multiply 80 with 6 the product is equal to 480.

Question 4.
What is the odd number right before 721?
Answer:
The last digits of odd numbers are 1, 3, 5, 7, 9.
The odd number right before 721 is 719.

Question 5.
$7.00 + $2.00 + $1.50 = ___________
Answer:
$7.00 + $2.00 + $1.50 = $10.50
Explanation:
Perform addition operation on above three given numbers. Add $7.00 with $2.00 and $1.50 the sum is equal to $10.50.

Question 6.
35 180 Days of Math for Third Grade Day 150 Answers Key 1 14 = 21
Answer:
35 180-Days-of-Math-for-Third-Grade-Day-150-Answers-Key-1 (3) 14 = 21
Explanation:
To get the result 21 we need to perform subtraction operation. If we subtract 14 from 35 then the difference is equal to 21.

Question 7.
Which s larger: 1\(\frac{1}{2}\) yards or 45 inches?
Answer:
We know that 1 yard is equal to 36 inches.
1/2 yard is equal to 18 inches.
1\(\frac{1}{2}\) yard is equal to 54 inches.
36 inches + 18 inches = 54 inches
So, 1\(\frac{1}{2}\) yards is larger.

Question 8.
A train leaves at 8:05 A.M. It arrives at 10:10 A.M. How long does the trip take?
Answer:
A train leaves at 8:05 A.M. It arrives at 10:10 A.M.
The trip took 2 hours 5 minutes.

Question 9.
Is the shape below a prism, a pyramid, or a cylinder?
180 Days of Math for Third Grade Day 150 Answers Key 2
Answer:
The shape above is a prism.

Question 10.
A teddy bear costs $12.50. Jack has $26.00. He wants to buy two teddy bears. Does Jack have enough money?
Circle:
yes
no
Answer:
180-Days-of-Math-for-Third-Grade-Day-150-Answers-Key-1 (4)
Explanation:
Jack has $26.00. The cost of teddy bear is $12.50. He wanted to buy two teddy bears.
Multiply $12.50 with 2 the product is equal to $25.00.
$12.50 x 2 = $25.00
The cost of two teddy bears is $25.00.
Jack have enough money to buy two teddy bears. So, draw a circle for yes.

Leave a Comment

Scroll to Top