By accessing our **180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 15 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 15

**Directions Solve each problem.**

Question 1.

Answer:

6,

Explanation:

Given to find 2 dots + 4 dots so

2

+ 4

6

2 + 4 = 6.

Question 2.

9 Ã— 5 = _45__

Answer:

45,

Explanation:

Given to find the product of 9 by 5

9

X 5

45

so 9 x 5 = 45.

Question 3.

Draw 3 rows of 10 oranges.

____________

Answer:

Explanation:

Drawn 3 rows of 10 oranges.

Question 4.

Circle groups of 2.

Answer:

Explanation:

Circled groups of 2 as shown above.

Question 5.

Write 31 in expanded notation.

___30 + 1_________

Answer:

30 + 1,

Explanation:

Given to write 31 in the expanded notation is 30 + 1.

Question 6.

20 – = 7

Answer:

13,

Explanation:

Given to find 20 -__ = 7,

so 20 – 7 = 13, the missing number is 13.

Question 7.

What day of the week comes before Sunday?

____Saturday_________

Answer:

Saturday,

Explanation:

As we know before sunday we have saturday so

the day of the week which comes before Sunday is

Saturday.

Question 8.

Show 2:45 on the clock.

Answer:

Explanation:

Shown 2:45 on the clock above.

Question 9.

How many kids voted for roller skating?

______2 kids_______

Answer:

2 kids,

Explanation:

Number of kids voted for roller skating as

per given table are 2 kids.

Question 10.

How many kids voted for roller skating?

Answer:

2 kids,

Explanation:

Number of kids voted for roller skating as

per given table are 2 kids.

Question 10.

It is 2:00 P.M. What time will it be in 12 hours?

____2:00 A.M__________

Answer:

2:00 A.M,

Explanation:

Given it is 2:00 P.M. So time will it be in 12 hours or

after 12 hours it will be 2:00 A.M.