180 Days of Math for Third Grade Day 147 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 147 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 147

Directions: Solve each problem.

Question 1.
180 Days of Math for Third Grade Day 147 Answers Key 1
Answer:
180-Days-of-Math-for-Third-Grade-Day-147-Answers-Key-1
Explanation:
Perform addition operation on above three given numbers. Add 25 with 52 and 15 the sum is equal to 92.

Question 2.
4 × 80 = 180 Days of Math for Third Grade Day 147 Answers Key 2
Answer:
4 × 80 = 180-Days-of-Math-for-Third-Grade-Day-147-Answers-Key-2
Explanation:
Perform multiplication operation on above two given numbers. Multiply 4 with 80 the product is equal to 320.

Question 3.
What is the product of 8 and 8?
Answer:
8 × 8 = 64
Explanation:
Perform multiplication operation. Multiply 8 with 8 the product is equal to 64.

Question 4.
72 ÷ 8 = 180 Days of Math for Third Grade Day 147 Answers Key 2
Answer:
72 ÷ 8 = 180-Days-of-Math-for-Third-Grade-Day-147-Answers-Key-2 (1)
Explanation:
Perform division operation on above two given numbers. Divide 72 by 8 the quotient is equal to 9.

Question 5.
Write 2,304 in expanded notation.
Answer:
The expanded notation of 2,304 is 2,000 + 300 + 4.
Explanation:
It is one type of expressing the numbers by showing the value of the each digit is called as expanded notation. The expanded notation of 2,304 is 2,000 + 300 + 4.

Question 6.
Fill in the missing number.
550, 561, ______, 583
Answer:
The given series is 550, 561, ______, 583.
The difference between first and second numbers is 11.
561 – 550 = 11
So, add 11 to the number 561 in the sequence number. The sum is 572.
561 + 11 = 572
The missing number in the given series is 572.
The next number in the sequence is 550, 561, 572, 583.

Question 7.
Which is longer: 2 hours or 100 minutes?
Answer:
1 hour is equal to 60 minutes.
2 hours is equal to 120 minutes.
120 minutes > 100 minutes
2 hours is longer than 100 minutes.

Question 8.
Does the palm of your hand have an area greater than or less than 1 m2?
Answer:
The palm of my hand have an area less than 1 m2.

Question 9.
Name the lines.
180 Days of Math for Third Grade Day 147 Answers Key 3
Answer:
The name of the above lines are parallel lines. Because parallel lines do not intersect each other.

Question 10.
Gwen has a collection of 54 stuffed animals. Two-sixths are teddy bears. The rest are other types of animals. How many teddy bears does Gwen have?
Answer:
Gwen has a collection of 54 stuffed animals.
In that animals two-sixths are teddy bears and the rest are other types of animals.
Multiply 2/6 of teddy bears with total animals the product is equal to 18 teddy bears.
= 2/6 x 54
= 1/3 x 54
= 18 teddy bears
Gwen have 18 teddy bears.

Leave a Comment

Scroll to Top