180 Days of Math for Third Grade Day 134 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 134 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 134

Directions: Solve each problem.

Question 1.
180 Days of Math for Third Grade Day 134 Answers Key 1
Answer:
180-Days-of-Math-for-Third-Grade-Day-134-Answers-Key-1
Explanation:
Perform addition operation on above three given numbers. Add 16 with 15 and 14 the sum is equal to 45.

Question 2.
How many fingers are on 4 hands?
Answer:
One hand have 5 fingers.
Multiply 4 hands with 5 fingers the product is equal to 20 fingers.
4 hands x 5 fingers = 20 fingers
There are 20 fingers on 4 hands.

Question 3.
9 × 6 = 180 Days of Math for Third Grade Day 134 Answers Key 2
Answer:
9 × 6 = 180-Days-of-Math-for-Third-Grade-Day-134-Answers-Key-2
Explanation:
Perform multiplication operation on above two given numbers. Multiply 9 with 6 the product is equal to 54.

Question 4.
Make tally marks for the number 6.
Answer:

Question 5.
$1.00 – 65¢ = _________
Answer:
$1 = 100¢
100¢ – 65¢ = 35¢
or
$1 – 65¢ = $0.35
Explanation:
Subtract 65¢ from $1 the difference is equal to $0.35.

Question 6.
If 6 pieces of candy cost 24¢, how much do two pieces of candy cost?
Answer:
6 pieces = 24 ¢
2 pieces = ? ¢
Multiply 2 pieces with 24 ¢ the product is equal to 48. Divide the product 48 by 6 pieces the result is equal to 8.
(2 pieces x 24¢)/6 pieces = 8¢
The two pieces of candy cost is .

Question 7.
Show fifteen minutes after 2:00 on the clock.
180 Days of Math for Third Grade Day 134 Answers Key 3
Answer:
180-Days-of-Math-for-Third-Grade-Day-134-Answers-Key-3
Explanation:
We have to show the time on the above clock. The given statement is fifteen minutes after 2:00 on the clock. So, the time on the above clock is 2:15.

Question 8.
Does a teaspoon hold more than or less than 1 liter?
Answer:
The teaspoon holds less than 1 liter.

Question 9.
Match the solid to its top, front, and side views.
180 Days of Math for Third Grade Day 134 Answers Key 4
Answer:
180-Days-of-Math-for-Third-Grade-Day-134-Answers-Key-4
Explanation:
The above given solid top view, front view and side view are matched to option B.

Question 10.
Juan has 26 marbles. He loses 3. Mark gives him 5. He trades 4 of his marbles for 3 of Sam’s. How many marbles does Juan have now?
Answer:

Leave a Comment

Scroll to Top