180 Days of Math for Third Grade Day 120 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 120 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 120

Directions: Solve each problem.

Question 1.
180 Days of Math for Third Grade Day 120 Answers Key 1
Answer:
180-Days-of-Math-for-Third-Grade-Day-120-Answers-Key-1
Explanation:
By performing subtraction operation we can find the difference between 68 and 41.
So, by subtracting 41 from 68 we get 27.

Question 2.
10 × 3 = 180 Days of Math for Third Grade Day 120 Answers Key 2
Answer: 30
Explanation:
By performing a multiplication operation we can find the product of 68 and 41.
So, by multiplying 10 and 3 we get 30.
10 × 3 = 30

Question 3.
The product of 7 and 3 is ___________.
Answer: The product of 7 and 3 is 21.
7 × 3 = 21

Question 4.
What number follows 729?
Answer: The number that follows 729 is 730.

Question 5.
50¢ + 50¢ + 25¢ = ___________
Answer:
By adding the three given numbers we can find the total amount.
50¢ + 50¢ + 25¢ = 125¢

Question 6.
30 ÷ 180 Days of Math for Third Grade Day 120 Answers Key 2 = 10
Answer:
Let the missing number be x.
30 ÷ x = 10
30/x = 10
30/10 = x
x = 3
So, the missing number is 3.

Question 7.
Circle the container that holds less than 1 liter.
180 Days of Math for Third Grade Day 120 Answers Key 3
Answer:
180-Days-of-Math-for-Third-Grade-Day-120-Answers-Key-7

Question 8.
Measure the height of this page to the nearest centimeter.
______________ cm
Answer: The height of this page to the nearest centimeter is 15 cm.

Question 9.
Create a tally chart with the following information. Thirty-two people love to go to the beach. Seventeen people love to go to the mountains. Twenty-three people love to go to the desert.
Favorite Vacation Spots

Beach
Mountains
Desert

Answer:
Given,
Thirty-two people love to go to the beach.
Seventeen people love to go to the mountains.
Twenty-three people love to go to the desert.

Beach 32
Mountains 17
Desert 23

Question 10.
Kenny takes 24 steps from his kitchen to his bedroom. His dad can walk from the kitchen to Kenny’s bedroom in half as many steps as Kenny. How many steps does it take Kenny’s dad to walk from the kitchen to Kenny’s bedroom?
Answer:
Given,
Kenny takes 24 steps from his kitchen to his bedroom.
His dad can walk from the kitchen to Kenny’s bedroom in half as many steps as Kenny.
24 ÷ 2 = 12
Thus it takes 12 steps for Kenny’s dad to walk from the kitchen to Kenny’s bedroom.

Leave a Comment

Scroll to Top