# 180 Days of Math for Third Grade Day 115 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 115 regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Third Grade Answers Key Day 115

Directions: Solve each problem.

Question 1.
24 + 9 = Explanation:
By performing an addition operation we can find the sum of 24 and 9.
24 + 9 = 33

Question 2.  Explanation:
By performing a multiplication operation we can find the product of 5 and 4.
So, by multiplying 5 and 4 we get 20.

Question 3.  Explanation:
By performing a multiplication operation we can find the product of 15 and 4.
So, by multiplying 15 and 4 we get 60.

Question 4.
Divide 36 by 4.
Explanation:
By performing division operation we can find the quotient and remainder for 36 and 4.
36 ÷ 4 = 9

Question 5.
How many quarters are there in $5.00? Answer: There are 20 quarters in$5.

Question 6. × 3 = 21
Let the missing number be x.
x × 3 = 21
x = 21/3
x = 7
So, 7 × 3 = 21

Question 7.
Show half past 9 on the clock. Answer: Half past 9 on the clock means the time is 9 : 30. Question 8.
What would you use to measure a pencil: inches or feet?
Answer: We can measure a pencil in inches.

Question 9.
How many edges does the solid below have? Answer: The name of the above shape is the pentagonal prism.
It has 15 edges.

Question 10.
Count by 3 beginning with 56.
56, _______, _______, ________, ______, ___________