180 Days of Math for Sixth Grade Day 98 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 98 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 98

Directions: Solve each problem.

Question 1.
180 Days of Math for Sixth Grade Day 98 Answers Key 1
Answer:
180-Days-of-Math-for-Sixth-Grade-Day-98-Answers-Key-1

Question 2.
– 36 × (-5) = __________
Answer:
Given,
– 36 × (-5)
We know that,
– × – = +
36 × 5 = 180

Question 3.
128 ÷ 4 = _________
Answer: 128 ÷ 4 = 32

Question 4.
What is 100 more than 356,937?
Answer: 100 more than 356,937 is 357037.

Question 5.
Does \(\frac{4}{5}\) = \(\frac{8}{10}\) ?_________
Answer:
Yes, \(\frac{4}{5}\) is equivalent fraction to \(\frac{8}{10}\)

Question 6.
24 ÷ 8 – 4 + 6 × 2 = ________
Answer:
(24 ÷ 8) – 4 + (6 × 2)
3 – 4 + 12
-1 + 12 = 11

Question 7.
180 Days of Math for Sixth Grade Day 98 Answers Key 2
Answer:
Convert from mixed fraction to the improper fraction.
1 \(\frac{7}{8}\) = \(\frac{15}{8}\)
180-Days-of-Math-for-Sixth-Grade-Day-98-Answers-Key-2

Question 8.
Write the expression for the quotient of 17 and b if b is the divisor.
Answer: 17 ÷ b

Question 9.
What is the time one-half hour after 11:56 A.M.?
Answer:
11 hour 56 mins
+1 hour 30 mins
12 hour 86 mins
12 hour 86 mins = 1:26 P.M.

Question 10.
Circle the regular polygons.
180 Days of Math for Sixth Grade Day 98 Answers Key 3
Answer:
180-Days-of-Math-for-Sixth-Grade-Day-98-Answers-Key-3

Question 11.
Inside a bag of candy there are 16 lollipops, 12 pieces of chocolate, and 7 pieces of licorice. If you reach into the bag and grab a piece of candy, what is the probability that it will not be a piece of chocolate?
Answer:
Given,
Inside a bag of candy there are 16 lollipops, 12 pieces of chocolate, and 7 pieces of licorice.
16 + 12 + 7 = 35
The probability that it will not be a piece of chocolate = (16 + 7)/35 = 23/35

Question 12.
Jose has softball practice every weeknight for 45 minutes. How many hours and minutes does he practice in one week?
Answer:
Given,
Jose has softball practice every weeknight for 45 minutes.
45 × 5 = 225 minutes
1 hour = 60 mins
225 ÷ 60 = 3 hour 45 minutes

Leave a Comment

Scroll to Top