# 180 Days of Math for Sixth Grade Day 96 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 96 regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 96

Directions: Solve each problem.

Question 1.
10 – (-6) = _____________
– × – = +
10 – (-6) = 10 + 6 = 16

Question 2.
17 × 100 = __________
Answer: 17 × 100 = 1700

Question 3.
How many groups of eight are in 32?
8 × 4 = 32
There are four groups of eight in 32.

Question 4.
Is -9 a negative or positive number?
Answer: -9 is a negative number

Question 5.
25% of 125 is __________
25/100 × 125
0.25 × 125 = 31.25

Question 6.
12 ÷ (4 + 2) × 8 = ____________
12 ÷ (4 + 2) × 8
12 ÷ 6 × 8
2 × 8 = 16

Question 7. × 8 = 64
Let the unknown value be x
x × 8 = 64
x = 64/8
x = 8

Question 8.
Find h.
h – 5 = -34
h = __________
Given,
h – 5 = -34
h = -34 + 5
h = -29

Question 9.
How many grams are in $$\frac{1}{4}$$ kilograms?
$$\frac{1}{4}$$ kilograms = 250 grams

Question 10.
Draw a top view of the square pyramid.  Question 11.
What is the probability the spinner will land on a sport that begins with the letter s? 