By accessing our **180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 95 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 95

**Directions: Solve each problem.**

Question 1.

Calculate the sum of 34, 48, and 67.

Answer: 34 + 48 + 67 = 149

Question 2.

5 â€¢ 32 = ___________

Answer: 5 Ã— 32 = 160

Question 3.

Calculate the quotient when 720 is divided by 8.

Answer: 720 Ã· 8 = 90

Question 4.

What number is 20 more than 3,645?

Answer: 3645 + 20 = 3665

Question 5.

Write \(\frac{12}{5}\) as a mixed number.

Answer:

Convert from \(\frac{12}{5}\) to the mixed fraction.

\(\frac{12}{5}\) = 2 \(\frac{2}{5}\)

Question 6.

12 Ã· 4 + 2 Ã— 8 = _____________

Answer:

12 Ã· 4 + 2 Ã— 8

3 + 2 Ã— 8 = 3 + 16 = 19

Question 7.

46 – = 23 + 7

Answer: 46 – 16 = 23 + 7 = 30

Question 8.

Find n.

\(\frac{3}{4}\)n = 12

n = __________

Answer:

Given,

\(\frac{3}{4}\)n = 12

3n = 12 x 4

3n = 48

n = 48/3

n = 16

Question 9.

Calculate the area of the shaded triangle.

Answer:

Given,

Length = 4cm,

Height = 2cm,

Area of shaded triangle = 1/2 x b x h

= 1/2 x 4 x 2

= 2 x 2

= 4

Therefore, Area of shaded triangle = 4 square cm.

Question 10.

How many degrees does a straight angle measure?

Answer:

A straight angle is equal to 180 degrees. It looks like a straight line.

Question 11.

What is the mean of this set of data?

$3.60, $3.90, $4.50, $5.40

Answer:

By adding all the data = 3.60 + 3.90 + 4.50 + 5.40 = 17.40

Then dividing them by 4 as there are 4 number of values,

17.4 / 4 = 4.35

Therefore, mean of this set of data = $4.35.

Question 12.

Complete the subtraction table.

Answer: