By accessing our **180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 94 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 94

**Directions: Solve each problem.**

Question 1.

Answer:

Question 2.

10 × 20= __________

Answer: 200

Question 3.

451 ÷ 6 = ___________

Answer: 451 ÷ 6 = 75.1

Question 4.

11^{2} = ____________

Answer: 11 × 11 = 121

Question 5.

\(\frac{2}{5}\) 0f 40 is ____________.

Answer:

\(\frac{2}{5}\) × 40 = 2 × 8 = 16

Question 6.

(5 – 2)^{2} – 3^{2} = ___________

Answer:

(5 – 2)^{2} – 3^{2} =

(3)^{2} – 3^{2} = 9 – 9 = 0

Question 7.

\(\frac{1}{5}\) of is 4.

Answer:

Let the unknown number be x.

\(\frac{1}{5}\) × x = 4

x = 4 × 5

x = 20

Question 8.

Find x.

x + 10 = -6

x = ___________

Answer:

Given,

x + 10 = -6

x = -6 – 10

x = -16

Question 9.

How many milliliters are in 6.5 liters?

Answer:

Convert from liters to milliliters

1 liter = 1000 milliliters

6 liters = 6 × 1000 milliliters = 6000 milliliters

6.5 liters = 6500 milliliters

Question 10.

Complete the chart for the shape.

Name the figure. | |

How many surfaces? | |

How many vertices? | |

Does it stack or roll? | |

Is it a plane shape or a solid shape? |

Answer:

Name the figure. | Triangular prism |

How many surfaces? | 5 |

How many vertices? | 6 |

Does it stack or roll? | Stack |

Is it a plane shape or a solid shape? | Solid shape |

Question 11.

The numbers 20 through 30 were written on individual cards and placed in a bag. If you take one card from the bag, what is the probability that it will be a multiple of 4?

Answer: 2

Question 12.

A train left Main Street at 2:30 P.M. It arrived at the next stop at 3:02 P.M. How long did the train take to reach the stop?

Answer:

Given,

A train left Main Street at 2:30 P.M. It arrived at the next stop at 3:02 P.M.

3 hour 02 mins

-2 hour 30 mins

2 hour 62 mins

-2 hour 30 mins

0 hour 32 mins

Thus the train takes 32 minutes to reach the stop.