180 Days of Math for Sixth Grade Day 87 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 87 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 87

Directions: Solve each problem.

Question 1.
Calculate the difference for 76 less than 943.
Answer:
Difference is nothing but subtraction
We have to take away 76 from 943.
943 – 76 = 867

Question 2.
180 Days of Math for Sixth Grade Day 87 Answers Key 1
Answer:
180-Days-of-Math-for-Sixth-Grade-Day-87-Answers-Key-1

Question 3.
537 ÷ 8 = ___________
Answer: 537 ÷ 8 = 67.12

Question 4.
List all the factors of 35.
Answer: The factors of 35 are 1, 5, 7 and 35.

Question 5.
\(\frac{3}{14}\) × \(\frac{7}{10}\) = _____________
Answer:
\(\frac{3}{14}\) × \(\frac{7}{10}\) = \(\frac{3}{20}\)

Question 6.
17 – 7 × 22 = ____________
Answer:
17 – 7 × 22
17 – 7 × 4
17 – 28 = -11

Question 7.
180 Days of Math for Sixth Grade Day 87 Answers Key 2 × 5 = 75 ÷ 3
Answer:
Let the unknown value be x.
x × 5 = 75 ÷ 3
x × 5 = 25
x = 25/5
x = 5

Question 8.
Solve for r.
\(\frac{r}{12}\) = 11
r = __________
Answer:
Given,
\(\frac{r}{12}\) = 11
r = 11 × 12
r = 132

Question 9.
How many meters are in 956 centimeters?
Answer:
Convert from centimeters to meters.
1 meter = 100 centimeter
900 centimeters = 9 meters
956 centimeters = 9.56 meters

Question 10.
How many vertices are on the solid?
180 Days of Math for Sixth Grade Day 87 Answers Key 3
Answer: There are 12 vertices in the hexagonal prism.

Question 11.
Two red cubes, two green cylinders, and three yellow rectangular prisms were put into a bag. What is the probability that you will pull out a green block?
Answer:
Given,
Two red cubes, two green cylinders, and three yellow rectangular prisms were put into a bag.
2 + 2 + 3 = 7
The probability that you will pull out a green block is 2/7.

Question 12.
The ratio of boys to girls is 2 to 3. If there are 20 boys, how many girls are there?
Answer:
Given,
The ratio of boys to girls is 2 to 3.
There are 30 girls.

Leave a Comment

Scroll to Top