180 Days of Math for Sixth Grade Day 86 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 86 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 86

Directions: Solve each problem.

Question 1.
92 + 46 = _____________
Answer:
Adding 92 and 46 we get,
92 + 46 = 138

Question 2.
-30 × (-40) = _____________
Answer:
– × – = +
30 × 40 = 120

Question 3.
180 Days of Math for Sixth Grade Day 86 Answers Key 1
Answer: 343 ÷ 6 = 57.1

Question 4.
True or false? 64,281 > 64,218
Answer: 64,281 > 64,218 is true.

Question 5.
Write 9 ones + 5 tenths + 3 hundredths as a decimal.
Answer: 9 + 0.50 + 0.03 = 9.53

Question 6.
36 ÷ (6 + 3) = __________
Answer:
36 ÷ (6 + 3)
36 ÷ 9 = 4

Question 7.
8.4 + 180 Days of Math for Sixth Grade Day 86 Answers Key 2 = 15.6
Answer:
8.4 + x = 15.6
x = 15.6 – 8.4
x = 7.2

Question 8.
Find h.
17h = 34
h = _________
Answer:
Given,
17h = 34
h = 34/17
h = 2

Question 9.
How many kilometers are in 6,250 meters?
Answer:
Convert from meters to kilometers
1 kilometer = 1000 meters
6000 meters = 6 kilometers
6250 meters = 6.25 kilometers

Question 10.
Draw a picture showing what the rectangular prism looks like from the top.
180 Days of Math for Sixth Grade Day 86 Answers Key 3
Answer: Rectangle

Question 11.
Which spinner would give you the best chance of landing on red?
180 Days of Math for Sixth Grade Day 86 Answers Key 4
Answer: Spinner A

Question 12.
For every apple Lisa buys at the store, she buys three bananas. If Lisa buys 7 apples at the store, how many bananas will she buy?
Answer:
1 Apple – 3 bananas
7 Apples – 7 × 3 = 21 bananas

Leave a Comment

Scroll to Top