By accessing our **180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 81 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 81

**Directions: Solve each problem.**

Question 1.

Write the difference when 97 is subtracted from 721.

Answer:

Question 2.

Answer:

Question 3.

573 Ã· 9 = ___________

Answer:

573 Ã· 9 = 63.66

Question 4.

What is the value of the digit 9 in the number 937,241?

Answer: The value of the digit 9 in the number 937,241 is 9,00,000.

Question 5.

Write \(\frac{13}{5}\) as a mixed number.

Answer:

latex]\frac{13}{5}[/latex] = 2latex]\frac{3}{5}[/latex]

Question 6.

1 + 2 â€¢ 3 – 4 = __________

Answer:

1 + (2 Ã— 3) – 4

1 + 6 – 4

7 – 4 = 3

Question 7.

21 + 3 = Ã— 8

Answer:

Let the unknown value is x

21 + 3 = x Ã— 8

24 = 8x

x = 24/8

x = 3

21 + 3 = 3 Ã— 8

Question 8.

Find w.

w^{2} = 144

w = __________

Answer:

Given,

w^{2} = 144

w = âˆš144

w = 12

Question 9.

What is the elapsed time between 8:53 A.M. and 9:46 A.M.?

Answer:

9 hour 46 mins

8 hour 53 mins

8 hour 106 mins

8 hourÂ Â 53 mins

0 hourÂ Â 53 mins

The elapsed time between 8:53 A.M. and 9:46 A.M. is 53 mins.

Question 10.

Which line is parallel to line H?

Answer: The line parallel to H is A.

Question 11.

Record the data in the pictograph.

Mark read 30 books. Eric read 50 books.

Answer:

Question 12.

If it costs $30.00 for adults and $25.00 for children to get into the amusement park, how much would it cost for two parents and three kids to get into the amusement park?

Answer:

Given,

Two Parents- $30+$30=$60

Three Kids-$25+$25+$25=$75

$60+$75=$135