# 180 Days of Math for Sixth Grade Day 8 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 8 regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 8

Directions Solve each problem.

Question 1. 37 – 8 = 29.

Explanation:
The subtraction of 37 and 8 is 29.

Question 2.
4 • 9 = ___
4×9 = 36.

Explanation:
The multiplication of 4 and 9 is 4×9 = 36.

Question 3.
280 ÷ 4 = ___
280 ÷ 4 = 70.

Explanation:
The division of 280 by 4 is 280 ÷ 4 = 70.

Question 4.
What number is 10 more than 8,358?
_______________________
8,368.

Explanation:
The number that is 10 more than 8,358 is 8,358+10 = 8,368.

Question 5.
$$\frac{1}{3}$$ of 15 is ____.
5.

Explanation:
Given that $$\frac{1}{3}$$ of 15 which is
$$\frac{1}{3}$$ × 15
= 5.

Question 6.
Write the rule for this pattern.
3, 6, 9, 12, 15
_______________
First five multiples of 3.

Explanation:
The pattern of the rule is first five multiples of 3.

Question 7.
84 56 = 28
84 – 56 = 28.

Explanation:
By subtracting 56 in 84 we will get 28.

Question 8.
Find a when 120 ÷ a = 12. a = ___
a = 10.

Explanation:
Given the expression is 120 ÷ a = 12,
a = $$\frac{120}{12}$$
= 10.

Question 9.
How many grams are in 9.5 kilograms? _______
9,500 g.

Explanation:
As 1 kg is 1000 g, so
9.5 kg = 9.5 × 1000
= 9,500 g.

Question 10.
Are opposite sides equal in length on a rectangle?
_______________
Yes, opposite sides equal in length on a rectangle are equal.

Explanation:
Yes, opposite sides equal in length on a rectangle are equal. As a rectangle is a quadrilateral in which all angles are right angles. So its opposite sides are equal.

Question 11.
Which number is the outlier in this data set?
9, 12, 32, 8, 11
_______________
32 is outlier.

Explanation:
The number 32 is outlier in the data set. As 32 is lies outside and most of the other values in a set of data.

Question 12.
The Handy family drinks 20 pints of milk each week. How many gallons of milk do they drink each week?
___________________