# 180 Days of Math for Sixth Grade Day 69 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 69 regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 69

Directions Solve each problem.

Question 1.  Question 2.
147 × 10 = __

Question 3.
369 ÷ 3 = ______

Question 4.
List the first three multiples of 5.
_______________________
Answer: The three multiples of 5 are 5, 10, 15.

Question 5.
Write 6 ones + 6 tenths + 9 hundredths as a decimal.
_______________________
Answer: 6 + 0.6 + 0.09 = 6.69

Question 6.
5 (10 – 8) = ______
5 (10 – 8)
5 (2) = 10

Question 7.
5.6 + = 8.5
Let the missing value be x
5.6 + x = 8.5
x = 8.5 – 5.6
x = 2.9
So, 5.6 + 2.9 = 8.5

Question 8.
Find j. j + 8 = 21
j = ___
Given,
j + 8 = 21
j = 21 – 8
j = 13

Question 9.
Calculate the perimeter of a rectangle that is 6 m by 7 m.
______________
L = 6 m
B = 7 m
We know that,
Perimeter of a rectangle = 2 (L + B)
P = 2(6 + 7)
P = 2 (13)
P = 26 meters
Thus the perimeter of a rectangle is 26 meters.

Question 10.
Are all quadrilaterals rectangles?
______________
Answer: No all quadrilaterals are not rectangles.

Question 11. One quarter of Mindy’s cookies were chocolate chip. How many were not chocolate chips?
Mindy’s cookies = 5 dozens = 5 × 12 = 60 cookies
60 × 1/4 = 15 cookies
So, 15 cookies we not chocolate chip.

Question 12.
Eight people were at a party. If each person shook hands with every other person, how many handshakes were there?
____________________