By accessing our **180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 68 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 68

**Directions Solve each problem.**

Question 1.

Double 16.

_______________________

Answer: 16 + 16 = 32

Question 2.

What is the product of 34 and 6?

_______________________

Answer: 34 × 6 = 204

Question 3.

(-45) ÷ (-15) = ___

Answer:

(-45) ÷ (-15)

Cancel negative signs

45 ÷ 15 = 3

So, the quotient is 3.

Question 4.

What is the number before 230,000?

_______________________

Answer: 229,999 is the number before 230,000.

Question 5.

25% of 80 is ___

Answer:

25/100 × 80 = 0.25 × 80 = 20

Question 6.

8 – 15 + 20 = ___

Answer:

8 – 15 + 20

-7 + 20 = 13

Question 7.

• 1 = \(\frac{27}{5}\)

Answer:

Let the missing number be x

x × 1 = \(\frac{27}{5}\)

5x = 27

x = \(\frac{27}{5}\) or 5\(\frac{2}{5}\)

Question 8.

Find x. 4x = -28

x = ___

Answer:

Given,

4x = -28

x = -28/4

x = -7

Question 9.

How many meters are in 956 centimeters?

_______________________

Answer:

Convert from centimeters to meters.

1 meter = 100 cm

900 cm = 9 meters

956 centimeters = 9.56 meters

Question 10.

How many vertices are there in a quadrilateral?

_______________________

Answer: There are 4 vertices in a quadrilateral.

Question 11.

What is the outlier in this data set?

14, 82, 78, 89, 73, 91

_______________________

Answer:

All of the data can be included in a range from 73 – 91. They are all close in value. However, 14 is much less than the rest of the data and is, therefore, an outlier.

Question 12.

I am part of a whole. I am twice the value of one-eighth. I am a percentage. What am I?

_______________________

Answer:

1/8 × 2 = 1/4

1/4 = 25%