180 Days of Math for Sixth Grade Day 37 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 37 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 37

Directions Solve each problem.

Question 1.
180 Days of Math for Sixth Grade Day 37 Answers Key 1
Answer:
24+45 = 69.

Explanation:
By adding 24 and 45 we will get 24+45 = 69.

Question 2.
10 × 17 = ___
Answer:
10 × 17 = 170.

Explanation:
By multiplying 10 and 17 we will get 10 × 17 = 170.

Question 3.
180 Days of Math for Sixth Grade Day 37 Answers Key 2
Answer:
36÷6 = 6.

Explanation:
The division of 36 by 6 we will get 36÷6 = 6.

Question 4.
Is 6 a factor of 48? ______
Answer:
Yes.

Explanation:
Yes, 6 is a factor of 48.

Question 5.
Write 1\(\frac{45}{100}\) as a decimal.
________________
Answer:
In decimal, it will be 1.45.

Explanation:
Given the fraction is 1\(\frac{45}{100}\) which is \(\frac{145}{100}\), so in the decimal it will be 1.45.

Question 6.
What is the rule for the pattern? 1, 1, 2, 3, 5, 8
____________________
Answer:
Fibonacci sequence.

Explanation:
The rule for the pattern is a Fibonacci sequence.

Question 7.
348 180 Days of Math for Sixth Grade Day 37 Answers Key 3 109 = 457
Answer:
348+109 = 457.

Explanation:
By adding 348 and 109 we will get 348+109= 457.

Question 8.
Find x. x – 138 = 209
x = ____
Answer:
x = 347.

Explanation:
Given the expression is x – 138 = 209,
x = 209+138
= 347.

Question 9.
What is the name for the perimeter of a circle?
________________
Answer:
Circumference.

Explanation:
The perimeter of a circle is called the circumference.

Question 10.
How many faces are on the solid?
________________
180 Days of Math for Sixth Grade Day 37 Answers Key 4
Answer:
8 faces.

Explanation:
The above image is a hexagonal prism and there are 8 faces.

Question 11.
Look at the set of shapes. What is the probability of picking a triangle?
________________
180 Days of Math for Sixth Grade Day 37 Answers Key 5
Answer:
The probability of picking a triangle \(\frac{5}{11}\).

Explanation:
The total number of shapes is 11 and the probability of picking a triangle \(\frac{5}{11}\).

Question 12.
Compare a pentagonal pyramid with a pentagonal prism.

Answer:

Faces Edges

Vertices

Pentagonal Pyramid                     6                    10                       6
Pentagonal Prism                     7                     15                       10

 

Leave a Comment

Scroll to Top