By accessing our **180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 31 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 31

**Directions Solve each problem.**

Question 1.

364 – 38 = ___

Answer:

364 – 38= 326.

Explanation:

By subtracting 38 from 364 we will get 364 – 38= 326.

Question 2.

Find the product of 5 and 6.

_______________________

Answer:

5×6 = 30.

Explanation:

The product of 5 and 6 is 5×6 = 30.

Question 3.

Answer:

48÷6 = 8.

Explanation:

The division of 48 by 6 is 48÷6 = 8.

Question 4.

What is the value of the digit 2 in the number 2.309?

_______________________

Answer:

2 is in one’s place.

Explanation:

The value of the digit 2 in the number 2.309 is one’s place.

Question 5.

Is 80% the same as \(\frac{8}{10}\)?

_______________________

Answer:

Yes.

Explanation:

Yes, 80% is same as \(\frac{8}{10}\). As 80% is \(\frac{80}{100}\)

Question 6.

What number comes next?

3,700; 3,800; 3,900;

________________

Answer:

3,700; 3,800; 3,900; 4,000.

Explanation:

The number that comes after 3,700; 3,800; 3,900; is 4,000. As the pattern follows count off 100.

Question 7.

Find w. w – 28 = 37 w = ____

Answer:

w = \(\frac{-7}{9}\).

Explanation:

Given the expression is w – 28 = 37 w,

-28 = 37w – w

-28 = 36w

w = \(\frac{-28}{36}\)

= \(\frac{-7}{9}\).

Question 8.

Find b. 87 – b = 45 b = ____

Answer:

b = 42.

Explanation:

Given the expression is 87 – b = 45,

b = 87-45

= 42.

Question 9.

Use A.M. or P.M. to write 4:57 in the evening.

____________________

Answer:

4:57 P.M.

Explanation:

We will write 4:57 P.M. as it is evening.

Question 10.

What shape is located at (G, 1)?

________________

Answer:

Heart symbol.

Explanation:

The shape that was located at (G,1) is heart symbol.

Question 11.

Write blue, red, or orange in each section of the circle graph based on the following data: There are 32 children. 25% of the children like blue,16 children like red, and 8 children like orange.

Answer:

Given,

There are 32 children. 25% of the children like blue,16 children like red, and 8 children like orange.

32 × 1/4 = 8

Question 12.

Betty goes to the movies. She spends equal amounts of money on her ticket and at the snack stand. If her total bill is $25.50, how much did she spend at the snack stand?

________________

Answer:

The amount that she spend at the snack stand is $12.75.

Explanation:

Given that Betty goes to the movies and she spends equal amounts of money on her ticket and at the snack stand. So the total bill is $25.50, the amount that she spend at the snack stand is $25.50÷2 which is $12.75.