By accessing our **180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 26 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 26

**Directions Solve each problem.**

Question 1.

Answer:

19+24 = 43.

Explanation:

By adding 19 and 24 is 19+24 = 43.

Question 2.

7 • 9 = _____

Answer:

7×9 = 63.

Explanation:

The product of 7 and 9 is 7×9 = 63.

Question 3.

Divide -48 by 8.

____________

Answer:

-48÷ 8 = -6.

Explanation:

The quotient of -48 by 8 is -48÷ 8 = -6.

Question 4.

Is 9642 greater than 9,462?

______________

Answer:

Yes.

Explanation:

Yes, 9,642 greater than 9,462

Question 5.

Write 4\(\frac{1}{4}\) as an improper fraction.

Answer:

\(\frac{17}{4}\).

Explanation:

Given the mixed fraction is 4\(\frac{1}{4}\), so in improper fraction it will be \(\frac{17}{4}\).

Question 6.

Write the rule for the pattern.

100, 81, 64, 49, 36

______________

Answer:

Squaring of the numbers.

Explanation:

The rule of the pattern squaring of the numbers.

Question 7.

Find k.

3k = 159

k = ____

Answer:

k = 53.

Explanation:

Given the expression is 3k = 159,

k = \(\frac{159}{3}\)

= 53.

Question 8.

45 8 = 5.625

Answer:

45÷8 = 5.625.

Explanation:

By dividing 45 by 7 we will get 45÷8 = 5.625.

Question 9.

Calculate the area of the shape.

________________

Answer:

40 cm.

Explanation:

Given the shape is a rectangle, the area of the rectangle is 8×5 = 40 cm.

Question 10.

Draw a top view of the cube.

Answer:

Square.

Explanation:

The top view of the cube looks square.

Question 11.

Were more magpies seen than mudlarks?

_______________________

Answer:

Yes.

Explanation:

Yes, there are more magpies than mudlarks.

Question 12.

Mia has a bag full of $0.10 and $0.25 coins. In how many different ways can she pay for a drink that costs $1.50?

_______________________

Answer:

Five $0.10 coins and five 0.25 coins.

Explanation:

Given that Mia has a bag full of $0.10 and $0.25 coins. So she can pay $0.25×6 = $1.50 which means six $0.25 coins or five $0.10 coins and five 0.25 coins which makes $1.50.