By accessing our **180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 22 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 22

**Direction Solve each problem.**

Question 1.

45 – (-23) = ______

Answer:

45 – (-23) = 68.

Explanation:

As minus of minus is plus, so here will do addition. Which is

45 – (-23) = 45+23

= 68.

Question 2.

Answer:

4×2 = 8.

Explanation:

By multiplying 4 and 2 we will get 4×2 = 8.

Question 3.

64 ÷ 8 = ______

Answer:

64 ÷ 8 = 8.

Explanation:

The division of 64 by 8 we will get 64 ÷ 8 = 8.

Question 4.

500 + 40 + 8 = ____

Answer:

500 + 40 + 8 = 548.

Explanation:

The addition of 500 + 40 + 8 is 548.

Question 5.

Write 97% as a decimal.

______________

Answer:

0.97.

Explanation:

The decimal of 97% is \(\frac{97}{100}\) which is 0.97.

Question 6.

Write the rule for the pattern.

1, 2, 4, 7, 11

______________

Answer:

Question 7.

253 136 = 389

Answer:

253+136 = 389.

Explanation:

By adding 253 and 136 which is 253+136 = 389.

Question 8.

\(\frac{1}{8}\) of is 5.

Answer:

The missing digit is 40.

Explanation:

Let the missing digit be X, so the expression will be \(\frac{1}{8}\) of X = 5,

X = 5×8

= 40.

Question 9.

How many grams are in 7 kilograms?

Answer:

7,000 g.

Explanation:

As 1 kg is 1000 g, so 7 kg will be 7×1000

= 7,000 g.

Question 10.

What is the sum of the angles inside a square?

Answer:

360 degrees.

Explanation:

The sum of the angles inside a square is 360 degrees.

Question 11.

What is the probability that you will spin green?

_______________________

Answer:

\(\frac{1}{3}\).

Explanation:

The probability that you will spin green is \(\frac{1}{3}\).

Question 12.

Place each number 1 through 9 in the circles so that the sum of the numbers along each side of the triangle is 20.

Answer: