# 180 Days of Math for Sixth Grade Day 121 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 121 regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 121

Directions: Solve each problem.

Question 1.
Find the sum of 257 and 64.
Explanation:
257 + 64
Sum
257
+64
321

Question 2.
10 • 24 = ___________
Explanation:
. dot represent the multiplication
10 x 24
10 x 24 = 240

Question 3. Explanation: 82 x 9 = 738

Question 4.
What is the place value of 7 in the number 174,569?
70,000 ( Seventy thousand)
Explanation:
The place value of 7 in the number 174,569,
thousands place.

Question 5.
Write the improper fraction for 1$$\frac{2}{3}$$.
$$\frac{5}{3}$$
Explanation:
1$$\frac{2}{3}$$
= $$\frac{5}{3}$$

Question 6.
Complete the table. Then write the conversion rule for centimeters to meters.

 Centimeter 300 500 900 Meter 3 7 11 Explanation:
1 meter = 100 centimeters
3 meter = 3 x 100 = 300 centimeters
5 meter = 5 x 100 = 500 centimeters
7 meter = 7 x 100 = 700 centimeters
9 meter = 9 x 100 = 900 centimeters
11 meter = 11 x 100 = 1100 centimeters

Question 7.
Find a.
a + 2 = 10
a = __________
a = 8
Explanation:
a + 2 = 10
a = 10 – 2
a = 8

Question 8.
Find d.
28d = 56
d = ___________
d = 2
Explanation:
28d = 56
d = $$\frac{56}{28}$$
d = 2

Question 9.
How many liters are in 5,275 milliliters?
5.275 Ltrs
Explanation:
1 Liter = 1000 milliliter
5 Liter = 5000 milliliter
5,275 milliliters = 5.275 iters

Question 10.
Which line segment is perpendicular to lines A and H? D is perpendicular to A and,
F is perpendicular to H.
Explanation: D is perpendicular to A
the angle between them is 90 degrees
and
F is perpendicular to H
the angle between them is 90 degrees

Question 11.
Reina counted the number of tickets sold for the school play for 10 nights. What is the range?
20, 26, 19, 24, 19, 28, 22, 18, 24, 24
Explanation:
first arrange the numbers the smallest to greatest
18, 19, 20, 24, 24, 24, 26, 28
28 – 18 = 10
The range is the difference between the smallest and highest numbers in a list or set.
To find the range, first put all the numbers in order.
Then subtract the lowest number from the highest.
The answer gives you the range of the list.

Question 12.
Mai’s pencil is 24 cm long. She sharpens it, and it loses $$\frac{1}{8}$$ of its length. How long is her pencil now?
24 x $$\frac{1}{8}$$