180 Days of Math for Sixth Grade Day 116 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 116 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 116

Directions: Solve each problem.

Question 1.
400 – 67 = ___________
Answer: 400 – 67 = 333

Question 2.
10 × 73 = __________
Answer: 10 × 73 = 730

Question 3.
What is half of 78? _________
Answer: 78 × 1/2 = 39

Question 4.
What number is 6 less than 1?
Answer: The number is 6 less than 1 is -5.

Question 5.
\(\frac{3}{5}\) of 21 is _________.
Answer:
\(\frac{3}{5}\) × 21
3 × 4.2 = 12.6

Question 6.
15 + 7 × (5 – 4) = ____________
Answer:
15 + (7 × 1)
15 + 7 = 22

Question 7.
7 × 180 Days of Math for Sixth Grade Day 116 Answers Key 1 = 63
Answer:
Let the unknown number be x
7 × x = 63
x = 63/7
x = 9

Question 8.
Find p.
14p = 42
p = __________
Answer:
Given,
14p = 42
p = 42/14
p = 3

Question 9.
Calculate the volume of a rectangular prism with sides that measure 5 m, 4 m, and 3 m.
Answer:
Given sides are 5 m, 4 m, and 3 m.
Volume of the rectangular prism = 5 × 4 × 3 = 60 cubic meters

Question 10.
What shape is found on the base of a square pyramid?
Answer: Square

Question 11.
180 Days of Math for Sixth Grade Day 116 Answers Key 2
Were there fewer men or women?
Answer: There were fewer men.

Question 12.
Complete the multiplication table.
180 Days of Math for Sixth Grade Day 116 Answers Key 3
Answer:

Leave a Comment

Scroll to Top