# 180 Days of Math for Sixth Grade Day 113 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 113 regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 113

Directions: Solve each problem.

Question 1.  Question 2.
Calculate the product of 5 and 51.
5 × 51 = 255

Question 3. 252 ÷ 7 = 36
The quotient is 36.

Question 4.
Is 98,456 closer to 98,450 or 98,460?
Answer: 98,456 is closer to 98,460.

Question 5.
Write the improper fraction for 3$$\frac{3}{5}$$.
3$$\frac{3}{5}$$ = $$\frac{18}{5}$$.

Question 6.
25 × 3 + 4 × 12 = __________
25 × 3 + 4 × 12
(25 × 3) + (4 × 12)
75 + 48 = 123

Question 7.
38 ÷ = 92
Let the unknown value be x
38 ÷ x = 92
x = 92/38
x = 2.4

Question 8.
Find b.
$$\frac{b}{7}$$ = 18
b = __________
Given,
$$\frac{b}{7}$$ = 18
b = 18 × 7
b = 126

Question 9.
Calculate the perimeter of a square that measures 5.5 m on its sides.
s = 5.5 m
We know that,
Perimeter of a square = 4s
P = 4 × 5.5m
P = 22 meters

Question 10.
Draw the cross-section for the solid. Answer: The cross-section for the solid is square.

Question 11.
If you roll a 6-sided die, what is the probability that you will get a number greater than 5?