# 180 Days of Math for Sixth Grade Day 11 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 11 regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 11

Directions Solve each problem.

Question 1. 99 + 27 = 126.

Explanation:
The addition of 99 and 27 is 126.

Question 2. 4 × 4 = 16.

Explanation:
The multiplication of 4 by 4 is 16.

Question 3.
72 ÷ 9 = ______
72 ÷ 9 = 8.

Explanation:
By dividing 72 by 9 we will get the result as 8.

Question 4.
What digit is in the tens place in 69,321?
_______________________
2.

Explanation:
The digit 69,321 in the tens place is 2.

Question 5.
Write $$\frac{9}{4}$$ as a mixed number.
2$$\frac{1}{4}$$.

Explanation:
Given the fraction is $$\frac{9}{4}$$, so in mixed numbers, it will be 2$$\frac{1}{4}$$.

Question 6.
What number comes next?
120, 140, 160, 180.
120, 140, 160, 180, 200.

Explanation:
The number that comes next is 120, 140, 160, 180, 200. As the pattern follows count off 20.

Question 7.
40 × = 80
The missing digit is 20.

Explanation:
Let the missing digit be X, so the expression will be 40 × X = 80,
X = $$\frac{80}{40}$$
= 20.

Question 8.
69 58 = 127
69+58 = 127.

Explanation:
The addition of 69+58 is 127.

Question 9.
Use A.M. or P.M. to write 3:47 in the morning.
_______________________
3:47 A.M.

Explanation:
We will write A.M. to 3:47 as it is in the morning. So 3:47 A.M.

Question 10.
How many vertices does an octagon have?
_______________________
8.

Explanation:
The number of vertices does octagon has is 8.

Question 11.
Is it impossible, unlikely, likely, or certain that you will blink in the next two minutes?
____________________________ The total amount is $11.2. Explanation: Rounding each item on the bill to the nearest nickel is$3.20+$1.30+$3.60+$0.90+$2+$0.20 =$11.2.