# 180 Days of Math for Sixth Grade Day 103 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 103 regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Sixth Grade Answers Key Day 103

Directions: Solve each problem.

Question 1.
Subtract 186 from 372.
Answer: 372 – 186 = 186

Question 2.
30 â€¢ 70 = _________
3 Ã— 7 =21
In the same way when you multiply 30 Ã— 70 we get 210.

Question 3.
573 Ã· 8 = __________
Thus the quotient is 71.625

Question 4.
Round 3,579 to the nearest thousand.
Answer: The number 3579 to the nearest thousand is 4000.

Question 5.
5 Ã— $$\frac{2}{3}$$ = _________
5 Ã— $$\frac{2}{3}$$
10/3 = 3.33

Question 6.
24 Ã· 8 – (4 + 6) Ã— 2 = __________
24 Ã· 8 – (4 + 6) Ã— 2
3 – (10) Ã— 2
3 – 20 = -17

Question 7.
4 + 7 = 121 Ã·
4 + 7 = 11
121 Ã· 11 = 11
Thus the missing number is 11.

Question 8.
Distribute
4(5 + x) = ___________
4(5 + x)
4 Ã— 5 + 4 Ã— x
20 + 4x = 4x + 20

Question 9.
Calculate the perimeter of the shape.

The perimeter of the triangle = a + b + c
P = 5 + 4 + 3
P = 12 cm
Thus the perimeter of the shape is 12 cm.

Question 10.
Name the solid shape.

Answer: The name of the three-dimensional shape is a triangular pyramid.

Question 11.
Steve, Mark, Melissa, Joe, and Mary are in a group. They randomly line up at the door. What is the probability that the name of the first person in line begins with M?
Total number of persons = 5
The probability that the name of the first person in line begins with M is 3/5

Question 12.
In a bouquet, there are an equal number of tulips and roses. There are twice as many daisies as there are tulips or roses. If there are 24 daisies in the bouquet, what is the total number of flowers in the bouquet?