# 180 Days of Math for Second Grade Day 89 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 89 regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 89

Directions: Solve each problem.

Question 1.
Write the number word for the number 47.
Forty Seven
Explanation:
Number words are the alphabetic form of numbers.
So, 47 is written as forty seven.

Question 2.
Complete.

Double 5 = __________
5 + 5 = 10
Explanation:
Doubling the number means adding the same number to itself.
5 + 5 = 10

Question 3.
16 – 6 = ___________
Explanation:
By subtracting 6 from 16, we get the difference as 10.
16 – 6 = 10

Question 4.
25 + 30 = 30 +
Explanation:
Let the unknown number be x
25 + 30 = 30 + x
55 = 30 x
x = 55 – 30 = 25

Question 5.
Draw the top view of the solid.

Explanation:
All the 3-dimensional solid shapes have top view side view and front view.
When we see the object from the top or above directly is known as top view.

Question 6.
Show 10:30.

Explanation:
Hours hand is between 10 and 11.
Minutes hand on six.
So, the time in the clock is 10:30

Question 7.
Pizzas Ordered

How many cheese and pepperoni pizzas were ordered?