180 Days of Math for Second Grade Day 85 Answers Key

By accessing our 180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 85 regularly, students can get better problem-solving skills.

180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 85

Directions: Solve each problem.

Question 1.
Write the number that comes before 91.
Answer: 90
Explanation:
Count the numbers backward from 91.
The number that comes before 91 is 90.

Question 2.
5 plus 3 equals ___________.
Answer: 8
Explanation:
When we add 5 to 3, we get 8.

Question 3.
13 minus 4 equals __________.
Answer: 9
Explanation:
By subtracting 4 from 13, we get 9.

Question 4.
Continue the pattern.
180 Days of Math for Second Grade Day 85 Answers Key 1
Answer:

Explanation:
The movement in Pattern follows the clock wise direction.

Question 5.
Circle the cylinder.
180 Days of Math for Second Grade Day 85 Answers Key 2
Answer:

Explanation:
Cylinder is a three-dimensional solid that holds two parallel bases joined by a curved surface,
at a fixed distance three faces, two edges and zero vertices.

Question 6.
Show half past 2:00.
180 Days of Math for Second Grade Day 85 Answers Key 3
Answer:

half past 2:00 is 2:30
Explanation:
half past 2:00 means the hours hand is between 2 and 3.
Minutes hand is on 6.
So, time is 2:30.

Question 7.
Pets

Hamster Dog Fish

Cat

Mary X X X
Julia X X X
Evan X X X

How many pets does Evan have?
Answer:
Evan have 3 pets
Explanation:
The above data tells that Evan has all the three pets.

Question 8.
You have 34 trading cards. You win 15 more in a game. Then you lose 12. How many trading cards do you have now?
Answer:
37 trading cards
Explanation:
Number of trading cards = 34
Number of cards won =15 more in a game.
34 + 15 = 49
Number of cards lost = 12.
49 – 12 = 37

Leave a Comment

Scroll to Top