By accessing our **180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 81 **regularly, students can get better problem-solving skills.

## 180 Days of Math for Second Grade Answers Key Day 81

**Directions Solve each problem.**

Question 1.

Write the numeral.

_________

Answer: 46

Explanation:

Each stick contains ten cubes and represents as 10

Each cube represents 1

there are 4 sticks and 6 cubes, total 46.

Question 2.

Answer: 13

Explanation:

When we add the addends 4 and 9, we get 13.

Question 3.

20 – 8 = ___

Answer: 12

Explanation:

By subtracting 8 from 20, we get 12.

Question 4.

Write the missing number.

34 | 38 | 40 |
42 |

Answer: 36

Explanation:

The numbers in given table follows (n + 2) rule,

n is the given number

34 + 2 = 36

Question 5.

Color one face on the solid.

Answer:

Explanation:

A face is any flat surface.

The flat surface that makes the front of this cube is called a face.

Question 6.

How many days are in May?

___________

Answer:

31 days

Explanation:

May is the fifth month of the year in Gregorian calendar,

the third of seven months to have 31 days.

Question 7.

Flower Shop Orders

Rose |
16 |

Daisy |
23 |

Tulip |
15 |

Iris |
25 |

Which type of flower had the smallest order?

____________

Answer:

Tulip

Explanation:

From the given data Tulip has less order of 15 flowers.

Question 8.

Circle the number sentence that matches the picture.

4 + 4 + 4 = 12

3 + 4 = 7

3 × 3 = 9

Answer:

Explanation:

In the above picture each circle has 4 triangles.

So, 4 + 4 + 4 = 12

As, addition is repetition of multiplication.

4 x 3= 12